Vona Gábor szilveszteri mókázásain nevetni ugyan nem fog, de megdöbbenni igen

2018.12.31. 21:28

Minden túlzás nélkül elképesztő videót tett közzé Vona Gábor. Kilenc perc az egész, és feltehetően tetszeni fog a legelszántabb Jobbik-rajongóknak, akik rajonganak az antiszemita, cigányellenes, homofób botrányokkal lebukott, és most már szerintük megnéppártosodott Jobbik háttérvezetőjéért, a bukott pártelnökért. Ilyen emberből viszont egyre kevesebb van, úgyhogy minden túlzás nélkül állíthatjuk: a nézők többsége döbbenten fogja nézni, hogy Vona a szilveszteri mókázásában hogyan képes ennyire megalázi saját magát. Vona Gábor biztosan bánja, hogy nem mászott be a köztévé székházába, és nem készített magáról Kunhalmi- és Hadházy-videókat, ezért most pótolja. Figyelem! Nevetni nem fog, de elképedni igen.  

 Akinek nincs türelme végignézni Vona Gábor – középiskolás videószakkörösök kifejezését kölcsönvéve – kacagtató „bakiparádéját”, azok számára röviden összefoglaljuk.

Tegyük félre, hogy általában nem annyira vicces, hogy emberek hibáznak. Általános tapasztalat: egy amerikai vígjáték végén, ha a végefőcímnél az elrontott jeleneteket megmutatják az alkotók, a nézők éppúgy otthagyják a mozitermet, mint amikor csak sima végefeliratok mennek. De ez legyen Vona problémája. 

Az viszont már messzebbre vezet, hogy milyen maga az összeállítás. A most ismét szakállas Vona (micsoda ragyogó ötlet volt, hogy éppen a kampányban változtatta meg a külsejét, hogy esetleg ne ismerje fel mindenki! És micsoda ragyogó marketingötlet a folytatás is, hogy férfias szakállát viszont a kampány, a kolosszális vereség után azonnal levágatta!) elrontott mondatait mutatja meg a nézőknek. Van egy videóblogja, ott mond nagy bölcsességeket, és mint most kiderült, ott szokott – még ő is – hibázni. Ezeket az elrontott felvételeket tárja a nyilvánosság elé.

De mik a legfőbb üzenetei?

1. Nagyon könnyed, Vona-kifejezéssel laza ember – vagyis nem az a görcsös politikus, aminek kinéz,

2. hasonlít Gandalfra, hiszen Gandalfként muslincákat gyűjt össze,

3. tudja, kicsoda Juhász Előd,

4. és talán a Vona számára legfontosabb üzenet: bár Terry Black azt állította, hogy melegpartikon találkozott többször is Vonával, de neki semmi, de semmi köze Terry Blackhez, hiszen akkor nem viccelődne Terry Blackkel. Micsoda duplacsavar!

Akinek van türelme, nézze meg a valóban döbbenetes felvételt. Ez Vona Gábor.