Gyerekek is voltak a Kiskunsági-főcsatornába hajtott buszon

busz, baleset Tass
Tass, 2019. január 6. Tass határában a hídról a Kiskunsági-főcsatornába zuhant autóbusz 2019. január 6-án. Az előző napon, késő este történt baleset idején a buszon négy ember tartózkodott, őket a mentők kórházba vitték. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Letért az úttestről és a Kiskunsági-főcsatornába hajtott egy autóbusz Tass határában, a Széchenyi úton szombat este. A buszon négy ember volt, őket a mentők kórházba vitték.
Vágólapra másolva!
Tass határában a hídról a Kiskunsági-főcsatornába zuhant autóbusz 2019. január 6-án. Az előző napon, késő este történt baleset idején a buszon négy ember tartózkodott, őket a mentők kórházba vitték Forrás: MTI/Donka Ferenc

Az 5205-ös úton haladt egy Neoplan autóbusz Kunszentmiklós irányából Tass felé szombat este fél tízkor – írja a Baon.hu.

Forrás: MTI/Donka Ferenc
Forrás: MTI/Donka Ferenc

A lap szerint egy 53 éves férfi volt a sofőr, aki a 38-as kilométernél, egy balra ívelő kanyarban nem megfelelő sebességgel haladt, így megcsúszott a jeges úton, és a szalagkorlátnak ütközött.

Forrás: MTI/Donka Ferenc
Forrás: MTI/Donka Ferenc

A busz ezután átfordult a korláton, és a Kiskunsági-főcsatornába borult. A buszon a sofőrön kívül egy nő és két gyerek is utazott. Az elsődleges vizsgálatok alapján mind a négyen könnyebben sérültek meg.