Hadházy Ákos durván kiborult, mert kritizálta egykori párttársa

Hadházy Ákos
Vágólapra másolva!
A színészkedő politikusnál nem létezik olyan kategória, hogy ellenvélemény. Hadházy Ákos ezt most éppen Facebook-oldalán mutatta be.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban hírt adtunk, Sallai Róbert Benedek, az LMP jelenlegi tagja, korábbi országos titkára egy terjedelmes Facebook-posztban erőteljesen kritizálta az ellenzéki képviselők politizálását, különösen a köztévé épületében tanúsított viselkedésüket. A politikus többek között azt írta, szégyelli magát, mert hozzájárult ahhoz, hogy ilyen emberek mandátumhoz jussanak,

Hadházy Ákost pedig mandátumtolvajnak nevezte, utalva a politikusnak az LMP-ből való távozására. "Nulla méltóság, nulla tisztesség, nulla helyzetkezelési képesség, csak a balhé keresése, csak a szereplésvágy és a versenyfetrengés, amit Varjú és Hadházy művel"

- fűszerezte meg az addigiakat Sallai Róbert Benedek, aki ellenzékváltást sürgetett.

Nem hagyta szó nélkül a személyét kritizáló posztot, és közösségi oldalán reagált rá Hadházy Ákos.

A vélemények sokszínűségéért harcoló politikus durván kiborult az övétől eltérő állásponttól, és alaposan megpörgette ellenzéki párttársát.

"Az LMP egy tagja "jó érzékkel" tegnap sértegette hosszan egy posztjában a közmédia szabadságáért küzdő képviselőket és az egész ellenzéket" - írta a biztonsági embereket gáncsolgató Varju Lászlóról, és a "kurva jó jelenetet behirdető" Bangóné Borbély Ildikóról az LMP-ből viharos körülmények között távozó politikus, aki azóta is haragszik volt pártjára. Majd személyeskedéstől sem mentesen arra hívta fel a figyelmet, hogy írásában Sallai bőszen védelmezte "a teljesen törvénytelenül minket földre rángató és az épületből kirángató smasszerokat."

Ezzel nem volt vége a rágalomhadjáratnak, és előhúzta - kettőjük viszonylatában - a legérzékenyebb témát: az etikai meghallgatáson történt dulakodást. "Én ismerem őt, és tudom, hogy másképp viszonyul az erőszakhoz, mint az emberek többsége és ezt büszkén vállalja is" - tette hozzá a politikus, aki a tévészékház elleni támadáskor, miután sikertelenül próbálta megzavarni a köztelevízió adását, elkezdett fetrengeni a földön.