Ellenzéki gyűlölethadjárat: megtámadták a pásztói Fidesz-képviselő irodáját

2019.01.07. 21:14

Csak az elmúlt 24 órában ismeretlen vandálok, vélhetően az ellenzék és a fake news „média" által feltüzelt aktivisták, a Fidesz Budapest XIII. kerületi és a Nógrád megyei Pásztón található irodáit is megrongálták.

Éjszaka betörték a Fidesz XIII. kerületi irodájának panorámaablakát.

Ugyanazt a Fidesz-irodát érte politikai indíttatású fizikai erőszak, amelyet a decemberi agresszív jellegű megmozdulások idején már összegraffitizték a vélhetően balliberális és/vagy jobbikos vandálok - írja a 888.hu az EchoTV Híradója alapján.

A támadásról beszámoló Tátus Nikolett, a XIII. kerületi Fidesz kabinetfőnöke azt mondta, hogy a rendőrség megkezdte a nyomozást a rongálás miatt.

Tátus Nikolett szerint sajnálatos módon az utóbbi egy-két hónapban már több támadás is érte a kerületi Fidesz-irodát.

Nem csak graffitizés volt, de étolajjal is leöntötték már a nagyobbik kormánypárt irodáját decemberben.

Közben az ellenzék a Nógrád megyei

Pásztón is vandálkodott.

Becsó Zsolt fideszes országgyűlési képviselő irodáját fekete festékkel öntötték le.

Forrás: Origo

A tettes/tettesek kilétéről egyelőre nincsenek információk.

Forrás: Origo

Több Fidesz-irodát is megrongáltak az utóbbi időszakban

Ahogy az Origo beszámolt róla, Szegeden két alkalommal is ellenzéki vandálok támadták meg a nagyobbik kormánypárt helyi irodáját. 

December 13-ánank éjjelén egy féltéglával törték be a Fidesz-iroda ablakát, rá egy napra, december 14-én pedig fehér festékkel öntötték le ugyanannak az irodának az ajtaját.

 

Forrás: delmagyar.hu

A kormánypártok irodáinak a folyamatos megrongálása mögött nyilvánvalóan a választásokon nyerni képtelen, ezért frusztrált ellenzék és az őket támogató fake news „média", gyűlöletkampánya áll.