Még utoljára át akarta ölelni szerelmét a M3-ason halálra gázol lány barátja

2019.01.07. 18:42

Egy félreértett telefonos üzenet miatt ugrott ki kedd éjjel az M3-as autópályán Böröcz Kata szerelme kocsijából – tudta meg a Blikk. A fiatal lányt nem sokkal később halálra gázolta egy BMW-s. A lány párja, most azt mondja, elképzelni sem tudja az életét a szerelme nélkül.

Közel két éve vagyunk együtt Katával, nekem ő a legnagyobb szerelem az életemben – mondta a férfi a Blikknek. Múlt időben sem róla, sem a kapcsolatunkról nem tudok beszélni. Ilyen szerelem mindenki életében csak egy van. Persze, voltak vitáink, de szerintem ez természetes minden olyan kapcsolatban, amely ilyen hőfokon ég.

A lány a baleset előtt az édesanyjával és két testvérével Tankcsapda-koncerten volt. A buli végén Katáért ment Zoltán.

„Vidáman ült be az autóba, feldobott volt az átélt élményektől. A telefonját elhagyta szórakozás közben, ezért az enyémet kérte el, hogy az együttes gitárosának megköszönje a jegyeket. Ám észrevett valami félreérthető üzenetet, amit valaki írt nekem. Ezen nagyon felhúzta magát, így elkezdtünk veszekedni, miközben mentünk hazafelé az M3-ason. Szerettem volna, ha mindketten lenyugszunk, ezért megálltam, hogy elmondhassam neki: én csak őt szeretem, nincs más az életemben, félreérti a sorokat.”

Ő azonban, ahogy megálltunk, kikapta a kocsikulcsot, kiugrott az autóból, amit egyetlen gombnyomással rám zárt. Tudni kell, hogy ezt a fajta Audit belülről nem lehet kinyitni. Ordítottam, hogy engedjen ki, de elszaladt. Gondoltam, elsétál a közeli benzinkúthoz, közben elszív egy cigarettát, aztán lehiggadva visszajön – meséli a történteket a férfi, aki csak órákkal később tudta meg, hogy a lány nem a szalagkorlátot átlépve a biztonságot jelentő benzinkút felé vette az irányt, hanem a száguldó autók közé szaladt, és egy BMW-s halálra gázolta.

„Öt órát ültem a kocsiban úgy, hogy fogalmam sem volt semmiről. A baleset tőlem távolabb történt, nem láttam belőle semmit. Telefonom nem volt, mert az is nála maradt. Aztán jött egy rendőr, nagy nehezen kiszabadított a kocsim fogságából, és akkor tudtam meg, hogy Kata nincs többé. Oda akartam rohanni, hogy utoljára átöleljem, de addigra elvitték. Azóta csak sírok, minden nélküle töltött pillanat gyötrelem. Beszéltem többször az anyukájával: csak zokogunk mindketten” – mondta a férfi.

A lány gázolója megállás nélkül elhajtott. A rendőrök azonban nem sokkal később elfogták.