A brüsszeli ellenzéki akció Soros EP-kampányának a része

Sargentini Soros
Vágólapra másolva!
Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója kedden Budapesten újságíróknak azt mondta, hogy a keddi brüsszeli ellenzéki akció Soros György európai parlamenti (EP-) választási kampányának a része. Ennek érdekében még Judith Sargentinit, a spekuláns emberét is kivezénylik a kormány szapulásának céljából. 
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs szerint kibújt a szög a zsákból, ma délután Brüsszelben együtt tüntet a magyar ellenzék Judith Sargentinivel, Soros György egyik legfontosabb emberével. Ahogy fogalmazott, itt az újabb bizonyítéka annak, hogy

ez az ellenzéki akció valójában már Soros EP-kampányának a része, amelyben bevetik Soros embereit is.

A kommunikációs igazgató elmondta, hogy Soros közvetlenül diktálja a tempót, mindent megmozgat, hogy hazánkat támadja, és már Sargentinit is kirendelte, hogy a magyar ellenzékkel együtt gyalázzák Magyarországot Brüsszelben.

A Soros-báb Sargentini és a spekuláns Forrás: Origo

A politikus úgy látja, azért támadnak minket, mert

a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra, és hazánk a Soros-terv útjában áll. Ezért szerveznek agresszív tüntetéseket Budapesten és Brüsszelben.

Hidvéghi hangsúlyozta, az EP-választáson a magyarok dönthetnek. Az ellenzéki közös lista bevándorláspárti Soros-lista lesz, ezzel szemben a Fidesz-KDNP listája olyan jelölteket tartalmaz, akiknek Magyarország az első, és akik nemet mondanak a bevándorlásra.