Egy ellenzéki képviselő szerint is nagyot hazudott az ellenzék a karmelita menzájáról

Vágólapra másolva!
„Nekem kicsit furák voltak egyes politikusok reakciói” – írta Facebook-posztjában Szabó Szabolcs, az azóta megszűnt Együtt egykori politikusa, jelenlegi független parlamenti képviselő a Miniszterelnökség Karmelitában működő menzájának árairól. Ismert, az ellenzéki pártok korábban éles kirohanást intéztek emiatt a kormány ellen, az ellenzéki politikus írásában hívta fel a figyelmet a kettős mércére.
Vágólapra másolva!

Szabó Szabolcs bejegyzésében arról írt, hogy kettős mércét folytat az ellenzék a Miniszterelnökség Karmelitában működő menzájának áraival kapcsolatban. „A napokban nagy felzúdulás volt a Miniszterelnökség a Karmelitában működő menzájának az étlapja, egészen pontosan annak az árai miatt.”

Nekem kicsit furák voltak egyes politikusok reakciói is

– tette hozzá, majd állításának alátámasztására megosztotta a Képviselői Irodaház, valamint a Parlament menzájának a mai étlapját.

– üzente az ellenzéki politikusoknak Szabó. Posztjában elárulta, hogy ebben a hónapban 711.019 forint fizetést kapott, amivel minden bizonnyal arra utalt, hogy mindkét helyen belefér egy ebéd vagy reggeli.

Itt tudja elolvasni Szabó Szabolcs Facebook-bejegyzését:

Ismert, az ellenzék élésen támadta a Miniszterelnökség Karmelitában működő menzájának árait, amire válaszul a minisztérium közleményt adott ki. Írásukban kiemelték,

az önkiszolgáló menza nem étterem.

Hozzátették, az üzemi konyha kínálatában kisebb adagokat szolgálnak fel, és az ételkínálat is korlátozott. A Karmelita hivatali étkezője hasonló árképzéssel dolgozik, mint a parlamenti képviselők étkeztetését ellátó Országház Étterem, ahol egy kétfogásos menü ára 780 forint. Tehát a képviselők, köztük az ellenzékiek is természetesen, olcsóbban ehetnek ebédet a parlamenti étteremben, mint a miniszterelnökségen dolgozók a Karmelita menzáján.