Csak a Fidesz ellenzi a bevándorlást Magyarországon

2019.01.10. 16:53

Ma már világosan látszik, hogy a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes oldal áll szemben egymással, ennek a két erőnek a harca zajlik Európában és hazánkban is – mondta Hidvéghi Balázs budapesti tájékoztatóján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a miniszterelnök évnyitó sajtótájékoztatójára reagálva leszögezte, hogy Magyarországon csak a Fidesz és a KDNP ellenzi a bevándorlást.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatójaForrás: MTI/Kallos Bea

Mint kiemelte: a teljes ellenzék, a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek.

A politikus véleménye szerint Orbán Viktor világossá tette, hogy az előttünk álló időszak és az európai parlamenti választások fő tétje a bevándorlás kérdése.Hidvéghi Balázs arról beszélt: az ellenzékiek a remélt hatalomért cserébe támadják a kormányt és a miniszterelnököt, aki mára a bevándorlásellenes politika szimbóluma lett egész Európában. Ezek az ellenzéki politikusok és pártok Brüsszelt képviselik Magyarországon – fűzte hozzá.

Nekünk olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, és ezt csak a Fidesz és a KDNP jelöltjei tudják biztosítani – jelentette ki.

Kihangsúlyozta: továbbra is azért politizálnak, hogy megvédjék Magyarországot a bevándorlástól és megőrizzék a nemzeti szuverenitást.Hidvéghi Balázs reményét fejezte ki, hogy a májusi választás után felálló Európai Parlamentben a bevándorlásellenes erők lesznek többségben.