Ezzel a három kérdéssel menjen ki Educatióra - videó

Final test Student Teenage Girls Young Adult Teenager Writing Studying Intelligence Learning Caucasian Ethnicity Paper Education Serious Pensive People University Pen Exam Casual Clothing Desk Groupmate High School Serious student writing test at college
Serious student writing test at college
Vágólapra másolva!
50 ezer diákot és szüleiket várják a szombatig az Educatión. De milyen kérdésekkel érdemes készülni a rendezvényre, amiből eldől, hogy merre érdemes továbbtanulni? Horváth Dávid felsőoktatási felvételi sorozatot indított. Videójából kiderül, mire érdemes rákérdezni és honnan tudni, ha egy egyetemi képviselő nincs képben a saját szakjával.
Vágólapra másolva!

illetve minden eddiginél több munkaadó ismerteti meg magát a diákokkal, hiszen ahogy az egyetemek is egyre inkább összpontosítanak a gyakorlati tudásra, úgy a cégek is felfedezték, hogy ma már jó előre kell gondoskodniuk az utánpótlásról" – nyilatkozta Maszlavér Gábor, a háromnapos rendezvény főszervezője.

Több mint ötvenezer látogatóra számítanak a 19. Educatio Nemzetközi Szakkiállításon.

Maszlavér Gábor azt mondta, a rendezvényen mintegy ötven hazai felsőoktatási intézmény mellett körülbelül negyven külföldi felsőoktatási intézmény is képviselteti magát.

Az Education 18 ország, több mint kétszáz kiállító vesz részt, amelyek között szakképző intézmények is vannak. A háromnapos rendezvény ingyenes, idén pedig egy telefonos applikáció is a látogatók segítségére lesz.

2019. január 10-12. között vár minden érdeklődőt a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo "A" csarnokában!