Káptalanfai leszámolás: tovább nőhet az áldozatok száma, válságos a 22 éves lány állapota

2019.01.12. 12:03

Továbbra is életveszélyben van az a 22 éves lány, akire tegnap támadt rá barátja, egy osztrák férfi. Lányra, a húgára, és a lány anyjára is többször rálőtt a férfi, míg a lány apját megölte, végül pedig öngyilkos lett.

Képtelenek hosszabb időt tölteni a házban, ahol a tragédia történt a család gyerekei. Ezért a rokonokkal közösen, a legszükségesebb dolgokat elviszik onnan. Tegnap egy húzós kocsiba tették a mindennapi élethez szükséges dolgokat, azzal vitték a közeli hozzátartozók, akiket annyira megviseltek a történtek, hogy egyelőre nem akartak beszélni róla.

A 22 éves lány, akit a párja meglőtt továbbra is életveszélyben van. Őt a szombathelyi kórházban kezeik. Mint megtudtuk a kórház vezetőitől, az orvosok attól tartanak, hogy újabb szövődmények lépnek föl, ami akár végzetes is lehet. Egyelőre azonban a lány állapota stabil.

Helyszínelés a tragédia utánForrás: Police.hu

A lány anyját, akit korábban többször is megműtöttek, átszállították a veszprémi kórházból Budapestre, míg 3 éves kishúgát továbbra is szombathelyen kezelik.

Egy helyi férfitől megtudtuk, hogy az osztrák férfi rendszeresen járt a családhoz Káptalanfára, nagyon jóban volt mindenkivel. Ahogy fogalmaz, érthetetlen ami történt. Amit viszont biztosnak tart, hogy féltékenység állhat a dolog mögött.

Egy másik helyi férfi azt mondja, a 22 éves lány nagyon zárkózott volt, de azt mindenki tudta, hogy rendes, szorgalmas lány, aki Bécsben dolgozik. Ahogy a többi családtagja is sokat, és jól dolgozott.A nagyobbak gyerekek Veszprémben, míg a többiek a helyi erdészetben. A férfi azt mondja a gyerekek, noha 11-en voltak, mind nagyon rendezetten, szép ruhákban jártak iskolába, illetve óvodába.

Ahogy azt korábban megírtuk, a családra tegnap hajnalban támadt rá egy osztrák férfi. Előbb, gyakorlatilag kivégzésszerűen megölte az apát hét lövéssel, aztán súlyosan megsebesítette 22 éves barátnőjét, a lány 40 éves anyját, és 3 éves húgát. Utóbbit az utcára rángatta hajánál fogva, miközben lövöldözött.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK