Káptalanfai mészárlás: küzdenek a kislány életéért

Vágólapra másolva!
Továbbra is kritikus annak a 3 éves kislánynak az állapota, akire múlt héten, péntek hajnalban támadt rá egy osztrák férfi. Wolfgang M. a barátnőjét, a kislány 22 éves nővérét és anyját is súlyosan megsebesítette, a lányok apját pedig gyakorlatilag kivégzésszerűen, hét lövéssel megölte mielőtt öngyilkos lett.
Vágólapra másolva!

- ezt mondta Tamás László János, a győri Petz Aladár Kórház főigazgatója a 3 éves gyerek állapotáról a VEOL-nak. A kislányt életveszélyes koponyasérüléssel vitték kórházba. Azt, hogy lesz-e maradandó sérülése, egyelőre nem lehet tudni.

- ezt már az osztrák ámokfutó barátnőjéről mondta Káldy Zoltán, a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház orvosigazgatója. Őt a veszprémi kórházból szállították át Szombathelyre.

Forrás: Police.hu

Ahogy azt korábban megírtuk, egy osztrák férfi 22 éves barátnője szüleinek káptalanfai otthonához ment január 10-én, ahol lelőtte a családfőt, életveszélyesen megsebesítette a párját, és annak hároméves húgát, és a lányok anyját. Wolfgang M. végül a saját kutyájával és magával is végzett.