Soros György diktálja Brüsszel migrációs politikáját

European Parliament in Strasbourg epa04998134 Jean-Claude Juncker , President of the European Commission, kisses the head of First Vice-President of European Commission Frans Timmermans (R) of the Netherlands  before the key debate about the Conclusions o
epa04998134 Jean-Claude Juncker , President of the European Commission, kisses the head of First Vice-President of European Commission Frans Timmermans (R) of the Netherlands before the key debate about the Conclusions of the European Council meeting in the European Parliament in Strasbourg, France, 27 October 2015. EPA/Patrick Seeger
Vágólapra másolva!
A kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője kedden Budapesten újságíróknak azt mondta, hogy Soros György diktálja Brüsszel migrációs politikáját. A spekuláns személyesen és emberein keresztül ad eligazítást az Európai Unió különböző intézményeiben a legfőbb vezetőknek. 
Vágólapra másolva!

Nacsa Lőrinc szerint Brüsszelben a „Soros-tervet” hajtják végre,

migránsokat akarnak betelepíteni Európába, népességcserét szeretnének a kontinensen,

Soros pedig személyesen és emberein keresztül is felügyeli a terv végrehajtását. Személyesen ad eligazítást az Európai Bizottság legfőbb vezetőinek, akikkel az elmúlt időszakban legalább 20 alkalommal találkozott – mindig zárt ajtók mögött –, így többször is személyesen tárgyalt Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével, Frans Timmermansszal, a brüsszeli testület első alelnökével, és Dimitrisz Avramopulosszal, a bizottság migrációs politikáért felelős tagjával.

Két Soros-báb a sok közül: Jean-Claude Juncker és Frans Timmermans Forrás: EPA/Patrick Seeger

A kereszténydemokraták frakciószóvivője azt is mondta, hogy Soros György fizetett emberei napi szinten járnak be az Európai Parlamentbe, és vesznek részt konkrét brüsszeli migrációs javaslatok kidolgozásban is. Úgy fogalmazott,

gyakorlatilag a markukban tartják és befolyásolják az EP jelentős részét, több mint 220 képviselőt, köztük a magyar baloldal EP-képviselőit is, akik az elmúlt években megszavaztak minden egyes migránspárti javaslatot.

A politikus megdöbbentőnek nevezte, hogy

Nacsa szerint a milliárdos intenzív választási kampányba kezdett, mert meg akarja erősíteni a befolyását Brüsszelben, ezért mozgósítja az embereit Európa-szerte, „itt, Magyarországon is a teljes ellenzéket”.

Hangsúlyozta, hogy Soros bevándorláspárti többséget szeretne az új EP-ben is, hogy felgyorsítsa a migránsok betelepítését, a nemzetállamok meggyengítését és a keresztény kultúra lerombolását. A KDNP-s politikus szerint hatalmas tétje lesz az EP-választásnak,

ahol választani kell a bevándorláspárti „Soros-lista” és a Fidesz-KDNP bevándorlásellenes listája között.

A frakciószóvivő kérdésre válaszolva azt is mondta, hogy a „Soros-terv” végrehajtása az egész világon megkezdődött, ezt bizonyítja például az ENSZ migrációs csomagja is. Megemlítette továbbá Kanadát, ahol szerinte szintén elkezdték végrehajtani a „Soros-tervet”

az ottani emberek megkérdezése nélkül,

ami annak a következménye, hogy Justin Trudeau kanadai miniszterelnök „paktumot írt alá Soros Györggyel, Soros György legfőbb alapítványával”.