Soros emberei újra színt vallottak az Európai Parlamentben

2019.01.16. 12:59

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy Soros György emberei újra színt vallottak az Európai Parlamentben, hiszen a migrációs biztos és a bevándorláspárti kórus ismét arról prédikált, hogy be kell telepíteni a migránsokat.  A májusi választás tétje, hogy Európa teljes egészéből bevándorlókontinest csinálnak-e. 

A kormánypárti politikus kifejtette, hogy Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs politikáért felelős tagja megint elmondta, hogy a bizottság szerint a betelepítések megszervezésére fenntartható és kiszámítható szolidaritási mechanizmusra van szükség, tehát ezzel megint a kvótát erőltetik.

Arra is kitért, hogy a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter ugyancsak a migránsok szétosztását és a tagállamok nagyobb pénzügyi hozzájárulását sürgette a migráció menedzselésében. A fideszes politikus kijelentette, hogy megint teljesen egyértelművé vált, hogy a brüsszeli bizottság és az EP bevándorláspárti többsége a Soros-terv mentén halad. 

Niedermüller Péter, az egyik legmegbízhatóbb bevándorláspárti tagja az EP-nekForrás: Hirado.hu

A szóvivő úgy gondolja, hogy nem hiába találkozott Soros György a bizottság vezetőivel az utóbbi időben legalább 20 alkalommal,

egyértelműen ő diktálja a brüsszeli migrációs politikát, ő mozgatja a szálakat a mostani bevándorláspárti bizottságban, az EP-ben és a magyar ellenzéknél is. Hangsúlyozta, hogy ha rajtuk múlik, akkor bevándorlókontinenst csinálnak rövid idő alatt Európából. Ez az Európai Parlamenti választás tétje.