Úgy próbál tagokat toborozni a Jobbik, mintha nem lenne holnap

Vágólapra másolva!
Az antiszemita párt választás utáni balratolódása, és az ennek eredményeként bekövetkezett pártszakadások feltehetően nem voltak jótékony hatással a taglétszámra. A párt vezetése ezt minden fórumon tagadta, elhallgatta, és relativizálta, azonban megérkezett a párt kommunikációs csodastábja. 
Vágólapra másolva!

Az áprilisi választást követően kétszer is szakadt a Jobbik, aminek eredményeként mai napig terítéken van a kérdés: mennyien és milyen arányban hagyták el a pártot? A pártvezetés azóta is tagadja, hogy a folyamat komoly károkat okozott volna, azonban a párt kommunikációja nem erről tanúskodik. Ugyanis Sneider Tamásék a napokban látványos tagtoborzásba kezdtek Facebookon, amit sokféleképpen lehet értelmezni, de úgy egész biztosan nem, hogy az egykori radikálisoknál minden rendben van. Egy karizmatikus és sikeres pártba jellemzően önszántukból, nem pedig behirdetett Facebook-posztok alapján jelentkeznek a tagok. A Jobbikot ez a tény nem zavarta, és vad taghalásszatba kezdett, aminek az lehet az egyik kézzelfogható magyarázata, hogy nem állnak a legfényesebben - már ami a taglétszámot illeti.

Már ideje korán, december elején elkezdődött a művelet, a felsőnyéki alapszervezet megalakulása jó apropót szolgáltatott a nemes ügyre:

Az ellenzéki politikai aktivisták decemberi vandálkodása is inspirálólag hatott a Jobbik vezérkarára, kint is volt a következő felhívás Facebook-oldalukon:

"Az országot járva magam is megbizonyosodtam róla, hogy a helyi szervezetekben is sikerült hátrahagyni a választási eredmény miatti csalódottságot, mostanra mind települési, mind pedig országos szinten kiváló emberekből álló, bátor és tettrekész közösség formálódott" - ezennel maga a Jobbik elnöke, Sneider Tamás is beszállt a tagtoborzásba

A december 22-e azért marad emlékezetes a párt történetében, mert két taghalászós posztot is közzétettek. Bombasiker volt a sátoraljaújhelyi csoport megalkulása, nem is maradhatott el a a következő "csatlakozzon hozzánk"-típusú felhívás.

Erősen megnyomták ezt a napot Sneider Tamásék, és mégegyszer csatlakozásra szólították fel az embereket.

Karácsony előtt egy nappal már a 800 főt számláló Bobán is zászlót bontott a Jobbik, aminek következtében "a helyi aktivisták immáron szervezett formában is dolgozhatnak nemzetükért." Tegyenek így mások is, csatlakozz te is!

"A Jobbik Magyarországért Mozgalom tovább építkezik a vidék Magyarországán: megalakult a Borsod megyei Abaújszántón is a Jobbik helyi alapszervezete" - olvasható egy nappal új év előtt a párt oldalán. Vegyen mindenki példát az abaújszántói csapata teljesítményéről!

Mivel indított a Jobbik 2019-ben? Természetesen egy kis tagtoborzással.

Egy nap sem telt el, és az újabb jó hír kapcsán mindenkit csatalkozásra invitáltak:

"Ha az újévi fogadalmaid között szerepelt, hogy tevékenyen építed a nemzeted jövőjét, akkor köztünk a helyed!" - Sneider Tamás is magáénak érezte a feladatot, és egy pillanatig sem pihent, még január elején sem.

Az új évhez, új plakát dukál - Jakab Pétert választották ki, hogy odaédesgesse az embereket a pártba.

Már január közepén járunk, de továbbra sem lankadt a taghalászi lendülete a Jobbiknak.

Ezt a bejegyzés pénteken jelent meg a Jobbik Facebook-falán, biztosítva mindenkit arról, hogy továbbra is van lehetőség a párthoz való csatlakozásra.