Bilivel és zoknival lepték meg a „Szélházy” párost

Szél Bernadett bili vadhajtások
Vágólapra másolva!
Szerdán az ellenzéki pártok unalomba fulladó tüntetésén a Vadhajtások.hu újságírója egy bilit és egy pár zoknit vitt Szél Bernadettnek az MTVA-ban korábban látott bohózata után. Az ajándékokra az ellenzéki politikus nem tartott igényt.
Vágólapra másolva!

Mint ismeretes, az ex-LMP-s képviselők, Hadházy Ákos és Szél Bernadett korábban több napra beköltöztek az MTVA-székházba, és onnan olvasták fel az ellenzéki fake news média híreit, és követelték a vezérigazgató lemondását. Ekkor derült fény arra is, hogy az MTVA-ba való bejutásuk kálváriáját folyamatosan élő közvetítésben tudósító Szél Bernadettet nem engedték be a biztonsági őrök abba a mellékhelyiségbe, amelyikbe ő szeretett volna menni, helyette egy másikat ajánlottak fel neki. Hadházy Ákost pedig az MTVA operatőrei kapták lencsevére,

az épületben egy kanapén, lyukas zokniban szunyókált az ellenzéki forradalmár.

Hadházy Ákos lyukas zokniban aludt az MTVA-székházban Forrás: MTVA

A szórakoztató és egyben szánalmas akcióra emlékeztetve a két ellenzéki politikust, a Vadhajtások újságírója

egy bilivel és egy pár zoknival lepte meg Szél Bernadettet,

aki igencsak meglepődött az ajándékok láttán. Nem akarta elfogadni, mondván: „kinőtt már ebből a korból, és nincs kicsi gyereke”.

Az újságíró emlékeztette, hogy köztévében nem tudott elmenni a mosdóba, és ők emiatt úgy megsajnálták, hogy ennek érdekében hoztak neki egy bilit. Szél a Hadházynak szánt zoknit sem fogadta el, kérte, hogy azt a képviselőnek adják. Majd mosolyogva hozzátette:

Mondjuk, ez a mondat furcsán hangzik pont Szél Bernadett-től. Majd azt is hozzátette, hogy szerinte a Vadhajtások „ezzel mellényúlt”, mivel ő a sajtószabadságról beszél, az újságíró meg egy zokniról. Az érvek kifogyása után pedig az újságírót – ahogyan korábban is, bár akkor fejbe is vágták – lökdösni kezdték a „békés” tüntetők.