VV Fanni-ügy: megtalálták a lány hajszálait a gyanúsított mosógépében

vv fanni, utolsó képek
Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották.
Vágólapra másolva!
Most már biztos, hogy Novozánszki Fanni hajszálait találták meg a gyilkossággal gyanúsított férfi siófoki otthonában. Egy bennfentes szerint a rendőrök már pontosan tudják, mi történt a 2017 novemberében eltűnt lánnyal.
Vágólapra másolva!

Megcáfolhatatlan bizonyítékot találtak a nyomozók B. László lakásában, a mosógépben talált hajszálakról egyértelműen megállapították, hogy Fannié. A kamerafelvételekből már azt is ki tudták következtetni, hogy mi történt a fiatal lánnyal az eltűnése éjszakáján.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az egyik utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja Forrás: Facebook/Origo

A férfi a csomagtartójában tette Fannit, aztán lement Siófokra, a lakásába. Ahogy odaért, kinyitotta a csomagtartót, de abban a pillanatban észrevette, hogy ott van egy térfigyelő kamera, ezért visszacsukta, majd átállt máshová a bérelt kocsival.

– mondta egy bennfentes a Blikknek.

A gyanúsított ezután átöltözött, majd visszament Fanni bérelt budapesti lakásába, hogy

elvigye a lány bankból felvett pénzét, és eltüntesse a dulakodás nyomait.

VV Fanni 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul. Eltűnése után egy héttel tartóztatták le B. Lászlót, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a fiatal lányt. A férfi börtönben van.