Brüsszel bevándorláspárti többsége az európaiak biztonságát viszi vásárra

2019.01.30. 11:56

Új irányra, új vezetésre van szüksége Európának, mert Brüsszel bevándorláspárti többsége vásárra viszi az európai emberek biztonságát – mondta  Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője.

A politikus szerint a tömeges bevándorlás tönkretette Európa biztonságát, a brüsszeli bürokraták ennek ellenére mégis azon dolgoznak, hogy még több migránst hozzanak be a kontinensre.

Ahol a bevándorlók nagy számban megjelentek, ott radikális mértékben romlott a biztonság– hangsúlyozta, hozzátéve: ezt mutatja, hogy az elmúlt években több száz, terrortámadásban meggyilkolt ember fizetett az életével Brüsszel bevándorláspárti politikája miatt.

Ágh PéterForrás: MTI/Kovács Tamás

Európa nagyvárosaiban állandósult a terrorveszély, migránsok lakta gettók, úgynevezett no-go zónák alakultak ki, és korábban békés kisvárosokban is állandóvá vált a nők és a gyerekek elleni erőszak– mondta Ágh Péter.

Migránsok FranciaországbanForrás: MTI/AP/Michel Spingler

Brüsszel mostani vezetése azonban ahelyett, hogy bezárná a kapukat, szélesre tárja őket, legalizálni, szervezetté akarja tenni a migrációt, továbbra is betelepítést szervez, megháromszorozza a migrációt szervező Soros-szervezetek támogatását, és kiáll a magyar rendőrökre támadó szír terrorista, Ahmed H. mellett– magyarázta a képviselő. Hozzáfűzte:

migránsok milliói készülnek Európa felé, és ha nyitott kapukat látnak, akkor a bevándorlás maga alá temetheti a kontinenst.

Ágh elmondta azt is: Európának olyan vezetésre és Európai Parlamentre (EP) van szüksége, amely világos cselekvéssel áll ki az emberek védelmében. Meg kell védeni Európa határait, az emberek biztonságát és a kontinens keresztény kultúráját – ez az EP-választás tétje.