Elájult a tárgyalásán az inárcsi, családsegítő családanya gyilkosa

2019.01.30. 12:03

Egy 63 éves inárcsi férfi tavaly júliusban a helyi hivatalban halálra késelt egy családsegítőként dolgozó családanyát. A volt rendőrnek nagy adósságai voltak, amiatt elvették volna tőle a házát és a gyerekeit. A nő nem tudott neki új házat találni, ettől gurult be Cs. Attila, aki ma bűnösnek vallotta magát a tárgyalásán. Aztán összeesett – írja a Bors.

A férfi megtörten lépett be a tárgyalóterembe, végig maga elé nézett. A tárgyalásra sem a meggyilkolt T. Andrea, sem a gyilkos Cs. Attila rokonai nem mentek el – írja a Bors.

A férfit engedély nélküli fegyver- és lőszertartással, valamint gyilkossággal vádolta meg az ügyészség, Cs. Attila mindkét vádpontban bűnösnek vallotta magát, és bocsánatot kért áldozata rokonaitól.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Nagyon sajnálom. Szeretnék bocsánatot kérni az elhunyt hozzátartozóitól, családjától és barátaitól is. Szeretnék az áldozattal helyet cserélni – mondta a férfi, majd a vallomásával folytatta, de elsápadt, rosszul lett, és le kellett ültetni. A bíró szünetet rendelt el, de Cs. Attila még a szünet előtt elájult, és a padlóra esett. Azonnal mentőt hívtak hozzá.

Ahogy korábban megírtuk, a korábban rendőrként dolgozó Cs. Attila többmilliós adósságot halmozott fel. A bank el akarta venni a házát, ami miatt a gyerekei az utcára kerülhettek volna. A férfi tavaly júliusban ment be az ügyintézőhöz, akitől rossz híreket kapott. A nő azt mondta, nem tudott nekik másik otthont találni.

Cs. Attila ideges lett, és egy késsel nyakon szúrta T. Andreát, aki a helyszínen meghalt.

A férfi ezek után átsétált a hivatal másik épületébe és egy ott dolgozónak elmondta, hogy mit tett. A rendőrség a helyszínen elfogta a gyilkost.

KAPCSOLÓDÓ CIKK