Ma délelőtt 11 órakor temetik Andy Vajnát a Fiumei Úti Sírkertben. A gyászszertartáson ott lesz Arnold Schwarzenegger is, aki kedden megérkezett Budapestre. A hollywoodi filmsztár nyilatkozott a Ferihegyi reptéren, szerinte Andy Vajna kemény ember volt, akkor is véghezvitte, amit eltervezett, ha mások azt mondták, kudarcra van ítélve.

Újabb részleteket közölt Andy Vajna temetéséről a Blikk. A lap úgy tudja, hogy szerda délután már állt az a 200 négyzetméteres díszpavilon a Fiumei Úti Sírkert 19-es parcellájában, amelynek környéke ma reggeltől már megközelíthetetlen.A temetés zárt körű lesz, emiatt csak a meghívottak juthatnak át a biztonsági őrök gyűrűjén, hogy ott lehessenek a temetésen.

Nagy volt a készülődés, a kisteherautók alig fértek el, és biztonsági őröket is láttam. Nem lehetett nem észrevenni, mert a sírkert épp nagyon üres volt. Úgy láttam, a hangtechnikát szállították – ezt már a lap egyik olvasója mondta.

Andy VajnaForrás: Origo

Schwarzenegger beszédet mond

Ahogy az Origo is beszámolt róla, szerdán megérkezett Magyarországra, a hollywoodi filmsztár beszédet mond Andy Vajna 11 órakor kezdődő zárt körű, állami temetésén.

Andy Vajna Hatalmas sikereket ért el pályafutása során, ő az amerikai álom megtestesítője – mondta Arnold Schwarzenegger Magyarországra lépve.

A színész szerint Andy Vajna

Kemény ember volt, akkor is véghezvitte, amit eltervezett, ha mások azt mondták, kudarcra van ítélve.

Andy Vajna január 20-án 74 éves korában budapesti otthonában halt meg.