Egy családapa holttestét rejtette a Dunából kihúzott autóroncs

dunában megtalált holttest
Pilismarótnál húzták ki szerdán a Dunából a kocsit, benne R. László holttestével.
Vágólapra másolva!
Egy kisgyermekes családapának, R. Lászlónak a holttestét találták meg Pilismarótnál a Dunában. A 38 éves tokodi férfit hetek óta kétségbeesve kerestette a családja. Szerda délután azonban minden reményük odaveszett, amikor a folyóból kiemeltek egy kocsit, amiben egy holttestet is találtak, és mostanra kiderült, hogy Lászlóé – számolt be a Bors.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban az Origo is beszámolt, egy napok óta elsüllyedt személygépkocsit emeltek ki Pilismarótnál a Dunából, amelyben egy holttestet is találtak. A borsonline.hu beszámolója szerint a 38 éves tokodi férfit hetek óta kétségbeesve kerestette a családja.

Szerda délután azonban minden reményük odaveszett, amikor a folyóból kiemeltek egy kocsit, amelyben R. László holttestét is megtalálták.

A Bors információi szerint R. Lászlónak a horgászat és a családja volt mindene Forrás: Facebook

Az elsődleges orvosszakértői vizsgálat kizárta az idegenkezűséget.

A napilapnak név nélkül nyilatkozó család egyik ismerőse szerint a férfi imádta a családját, és nem érti, miért akart volna önkezével véget vetni az életének.

– mondta szomorúan a közeli ismerős.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (akár mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az Öngyilkosságmegelőzés.hu-t .