Február 2-től új frekvencián, az FM 95.8-on lesz hallgatható a Sláger FM. A rádiócsatorna azt ígéri, változatlan zenei- és műsorkínálattal, ráadásul kétszer akkora frekvencián folytatja működését.

Február 2-től a Sláger FM tovább folytatja működését, ráadásul változatlan zenei kínálattal és műsorokkal, egy új frekvencián, az FM 95.8-on. A váltással jól jár a Sláger FM, mert február 2-től kétszer annyi hallgató számára lesz elérhető, mivel vételkörzete megduplázódik.

2,5 millió embert érnek el mostantól

„Csak annyi változás lesz, hogy a hallgatóknak az FM 95.8-ra kell állítaniuk a rádióikat, és ha ezt megteszik, akkor ugyanazokat a zenéket, ugyanazokat a műsorokat és ugyanazokat a műsorvezetőket hallhatják, amelyeket, akiket megszokhattak, megszerettek. Ráadásul ezen a frekvencián kétszer annyi hallgatót, 2,5 millió embert érünk el.- mondta Ürge Dezső, az FM 95.8 kizárólagos értékesítését végző TriMedia Sales House Kft. kereskedelmi vezetője.

Február 2-től a Sláger FM az FM 95.8-on lesz hallgathatóForrás: Sláger FM

Milliókat nyerhetnek a hallgatók

A váltás február 2-án 00.00-kor következik be, és rendhagyó módon szombaton reggel is a Sláger Reggel műsorvezetői, Pordán Petra, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébresztik a hallgatókat. Az új frekvenciára történő átállás kapcsán pedig a következő hetekben több millió forintot fog kisorsolni a rádió a hűséges eddigi és új hallgatói között.

Kapcsolj át baby! A slágerről a slágerre!

A potenciálisan több mint 2,5 milliós hallgatótábort jelentő 95.8 MHz-es frekvenciára való áttéréssel együtt egy átütő kampány is kezdetét veszi, és óriásplakáton, televíziócsatornákon, a közösségi médiumokban, nyomtatott és online felületeken is találkozhatnak a megduplázott vételkörzetűre bővülő 95.8 Sláger FM hirdetéseivel a hallgatók.