Hadházy Ákos megint vett egy luxuslakást

Szél Bernadett Hadházy Ákos
Vágólapra másolva!
Egy újabb jelentős méretű ingatlannal gazdagodott 2018-ban Hadházy Ákos, az eddigi luxuslakása és luxuséletmódja mellé. Szél Bernadettnek viszont mintha nem is lenne semmije, csak tartozása, legalábbis a vagyonnyilatkozata alapján. 
Vágólapra másolva!

Hadházy Ákos független képviselő 2019-as vagyonnyilatkozata alapján tulajdonosa egy 5000 négyzetméteres fácánkerti szőlősnek. Felerészben tulajdonosa egy 160 négyzetméteres szekszárdi lakóháznak.

2018-ban vásárolt egy szekszárdi 140 négyzetméteres lakást, minek felerészben a tulajdonosa (már korábban is volt egy 160 négyzetméteres lakása).

A luxushobbijairól ismert Hadházynak egyébként a repülőgép-vezetés a kedvelt időtöltése, 2017-ben lízingelt egy Skoda Kodiaqot, valamint 2015-ben vásárolt egy Trabant kombit.

1,1 millió forintos megtakarítása van, valamint 25 millió forintos tartozása. 2017-ben még csak 16,8 milliós tartozása volt, egy 140 négyzetméteres lakást azonban önmagában egy ekkora hitel sem indokolna. 50 százalékban tulajdonosa a Hadház-Vet Kft.-nek, aminek a nyereségéből 50 százalékban részesedik. Sajnos azt nem tudtuk meg a nyilatkozatából, hogy tavaly mennyi volt ez a nyereség. Hadházynak 2017-hez képest nőtt az adóssága, vagyis vagyonnyilatkozata alapján rohamosan szegényedik. Kérdés akkor, hogy a repülésmániás álkörnyezetvédő miből fedezi luxushobbijait?

Hadházy Ákosnak van oka az örömre, mivel egy meglehetősen nagy ingatlant vásárolt 2018-ban Forrás: Facebook

Kétmilliós tartozással bővült Szél vagyonnyilatkozata

Szél Bernadett legújabb vagyonnyilatkozata szerint továbbra is rendelkezik egy hatalmas, 1024 négyzetméteres budakeszi ingatlannal, ami egy telek, és van rajta egy 90 négyzetméteres ház. Szél nem kizárólagos tulajdonos, 12/32-ed részben birtokolja a 2008-ban vásárolt házat. A közeli Pátyon is van egy 1255 négyzetméteres telke, amin egy 170 négyzetméteres lakóház áll, ez teljesen az ő tulajdona.

A független képviselő a vagyonnyilatkozatában emellett semmit sem tüntetett fel, csupán azt, hogy kétmillió forintos tartozása van egy magánszeméllyel szemben.

Megtakarítása sincsen, legalábbis ezt állítja, és szintén a nyilatkozat szerint gazdasági társaságban sincs érdekeltsége. Vagyonnyilatkozatának szinte összes oldalát üresen hagyta, tehát mintha szinte semmije sem lenne. Állítólag semmifajta bevétele nincs a képviselői jövedelmen kívül, így azt sem tudjuk meg, Soros Györgytől vagy alapítványaitól kapott-e pénzt, és mennyit.