Megdöbbentő fordulat - Pécsi Ildikó komoly döntés előtt

2019.02.08. 15:01

Május elsején rendőrökkel távolíthatja el Pécsi Ildikó budai házából a saját unokáját. A fiatal fiúnak azonban nem áll szándékában pakolni - írja a Bors.

Pécsi Ildikó unokája, Csaba, nem ijedt meg a kilakoltatási felszólítástól, május elsején ott fogja várni a házban a nagymamát, annak ügyvédjét, és ha kell, a rendőröket is. A 21 éves férfi kíváncsi, hogy mi fog történni.

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla hosszú évek óta pereskednek egymással a budai házért. Pécsi Ildikó bíróságra vitte az ügyet, az Ítélőtábla neki adott igazat, kötelezték Csillát és Csabát a ház elhagyására. Pártos el is költözött, az unoka maradt, és a későbbiekben sem tervezi a kiköltözést.

Április 30-án jár le a kilakoltatási moratórium, ezután mehet Pécsi Ildikó ügyvédje rendőri erősítéssel kényszerkilakoltatni.

Egyre nehezebben viselem ezt a helyzetet – mondja a Borsnak Pártos Csilla. – A bírósági tárgyalásokra már csak a párom és egyben ügyvédem, Dániel megy engem képviselve, de mint édesanya, kutya kötelességem ott lenni a kilakoltatásnál a fiam mellett.

Amikor a jógaoktatótól azt kérdeztük, hogy a fia, Csaba miért marad a házban, így válaszolt:

Huszonegy éves, tanácsot adhatok, de helyette nem dönthetek. Véleményem szerint elmegy a végéig. Szerintem kíváncsi rá, hogy tényleg megteszik-e vele. Ha igen, akkor emelt fővel fogja ezt is végigcsinálni.

Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba a pereskedés alatt egyszer sem szólalt meg az ügyben.