Németh: Bevándorlók helyett a magyar családok támogatása

Vágólapra másolva!
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz alelnöke a miniszterelnöki évértékelőről fejtette ki véleményét a Heti Tv Pirkadat című műsorában, de szóba került még az ellenzék reakciója is.
Vágólapra másolva!

A politikus beszámolt a miniszterelnök évértékelőjéről, mint elmondta, egy nagyon fontos esemény volt ez, a huszonegyedik évértékelő. Ezeken szinte mindig fontos feladatokat, eredményeket szokott elmondani a kormányfő, de most mindegyiknél komolyabb, a jövőre, hosszútávra szóló bejelentések történtek, egy mondatban összefoglalva így hangzik a beszéd: Bevándorlók helyett a magyar családok támogatása.

A miniszterelnök azokról az értékekről beszélt Németh Szilárd szerint, amelyeket megpróbáltak, megpróbálnak elvenni a magyaroktól. Nem volt véletlen Orbán Viktor hasonlata Brüsszelről és Moszkváról sem, a brüsszeli bürokraták és a Komintern egykori moszkvai irányítását összehasonlítva. Mindkét helyen azt mondják, mondták, internacionalistává kell válni és minden, ami ennek akadálya, a család, a hit, a nemzet, azt el kell takarítani.

Magyarországon mindez teljesen fordítva történik, a demokrácia, a démosz, a nép nevében, hiszen a kormány többször, több témában is konzultált az emberekkel. A legutóbbi Nemzeti Konzultáción, ami a családokról szólt, közel egymillió-négyszázezer ember vett részt, a kérdésekre a válaszadók 98 százaléka adott támogató választ. Erre alapozódik az a hétpontos családtámogatási terv, amelyet bejelentett a kormányfő az évértékelőjén.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.