Így lopott egy alkalmazott a budapesti futárszolgálat raktárából - videó

V.Viktor volt munkahelyéről lopott, futárcég
Vágólapra másolva!
A XV. kerületi rendőrök pénteken fogták el azt a férfit a társával együtt, aki közel 1,5 millió forint értékben lopott műszaki termékeket egy futárszolgálat telephelyéről. Közzétették a videót.
Vágólapra másolva!

A 37 éves, budapesti V. Viktor január 12. és február 8. között többször is lopott a munkahelyéről.

Műszaki termékeket: mobiltelefonokat, laptopokat és tableteket emelt el egy futárszolgálat XV. kerületi telephelyéről.

Nem ez a férfi az első lopási ügye. A tolvaj még is 16 éves fiát is "bevetette", méghozzá kétszer is. Korábbi munkahelyéről csomagokat lopott vele. Az előfordult, hogy társával, egy 25 éves pándi férfival "dolgozott" együtt. Ők ketten február 3-án is megpróbáltak bejutni a raktárba, de a biztonsági őr megzavarta őket, el kellett menekülniük.

Forrás:Police.hu

Mivel a rendőrök nem találták V. Viktort, elfogatóparancsot adtak ki ellene.

V. Viktor miután közel 1,5 millió forint értékben lopott műszaki termékeket, február 8-án ismét visszament a pándi férfival a telephelyre.

Ekkor buktak le. A biztonsági őr ugyanis észrevette őket, és azonnal szólt a rendőröknek. A helyszín közelében elfogták a tolvajokat.

A BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 25 éves pándi férfit lopási kísérlet miatt,

V. Viktort pedig 24 rendbeli lopás és egy rendbeli lopási kísérlet miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

V. Viktort őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészeknél előzetes letartóztatása indítványozását, amelyet az illetékes bíróság február 10-én, vasárnap el is rendelt. Eközben a férfi 16 éves fiát is gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.