Nyíltan kampányol a migráció mellett a balliberális propagandasajtó

Porte de la Chapelle, Párizs, migránsok, 2018
PARIS, FRANCE - APRIL 30: Refugees gather at their makeshift camp under a bridge in Porte de la Chapelle in Paris, France on April 30, 2018. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A HVG nevű balliberális lap kisújságírója elérkezettnek látta az időt, hogy minden óvatoskodás nélkül állást foglaljon a korlátlan bevándorlás támogatása, Európa elárasztása, a Soros-terv mellett. Az antiszemita Jobbik párttévéjében a miniszterelnök hétpontos családvédelmi akciótervének gátlások nélküli szidalmazásától jutott el eddig. A produkciót a Mandiner vette észre. A kisújságíró szerint egy kis országnak hülyeség bármit is tenni a nemzeti identitása és a kultúrája megőrzése érdekében, mert amúgy is elkerülhetetlen, hogy "néhány árnyalattal sötétebbek legyenek a leszármazottaink". Ehelyett szerinte a bevándorlás támogatásával és az integrációval kéne foglalkoznunk. Mára teljesen egyértelművé vált: a tehetetlen és teljesen megbénult ellenzék helyét az ellenzéki propagandasajtó vette át, de maguk a lapok és munkatársak is kegyetlen harcot vívnak az első helyért: ki tud a legközelebb férkőzni Soros György alapítványainak kasszájához.
Vágólapra másolva!

A kisújságíró a Jobbik online tévéműsorában kifejtette, hogy neki nem tetszik a múlt héten bejelentett családvédelmi akcióterv, azzal tartalmi problémája van, méghozzá az, hogy szerinte a túlnépesedett világgal szemben "döbbenetes ostobaság" tenni egy "pici ország" népesedésének előmozdítása érdekében.

Vagyis szerinte teljesen felesleges a migránsok betelepítése és eltartása helyett a magyar családokra költeni hazánknak, várjuk inkább feltett kezekkel Magyarország elárasztását. Hiszen már amúgy is mindegy.

Forrás: AFP/Sebastien Salom Gomis

De tovább folytatta a nemzetellenes monológját a kisújságíró, amikor kifejtette, hogy okos migrációs politikával, befogadással és integrálással kell a problémákat megoldani. Lózungként még hozzátette, hogy nem veszélyeztetve a kultúránkat, de hát ez a jelszó mára értelmét vesztette, hiszen látjuk Nyugat-Európában, mennyire nem veszélyezteti a zsidó-keresztény kultúrát a militáns iszlám megjelenése...

Ezek után "apró" ellentmondás, hogy ha kisebb országként szerinte úgy sem tudunk semmit tenni az illegális migráció ellen, akkor mit tudnánk tenni a kultúránk védelmében, de ezt már nem fejtette ki.

Kifejtette viszont, hogy úgy is az lesz, hogy Európában a leszármazottaink néhány árnyalattal sötétebbek lesznek már, mint mi. Vagyis teljesen felesleges a magyar családokat támogatni.

A HVG-s kisújságíró tehát - aki korábban azt kívánta, hogy az Origo minden dolgozóját erőszakolják meg - egyértelműen állást foglalt amellett a bevándorláspárti vélemény mellett, amelyet Soros-tervként ismerünk, és amelyről a magyar emberek többsége már többször elmondta az elutasító véleményét. Ez nyilvánvalóan a lapja álláspontja is, hiszen a nem létező ellenzék szerepét rég átvették az ellenzéki propagandalapok. Megindult köztük a verseny Soros kegyeiért és persze a támogatásért. Ebben a harcban a hvg.hu eddig is élen járt, Soros többször publikálta itt bevándorláspárti terveit. A sorozatos botrányaival kirúgás szélére került kisújságíró most nyilván duplán dolgozik a pénzéért: egyrészt a hvg elvárását teljesíti, másrészt abban bízik, hogy ha mégis teljesen ellehetetlenül és kirúgják, akkor majd Soros számtalan forrásainak egyikéből pénzt kap.

Persze, közel a májusi EP-választás: a várható súlyos ellenzéki kudarc után kétséges, nem keres-e új, sikeresebb zsoldosokat a bevándorláspárti spekuláns.