Így nevetnek a szánalmas, még írni sem tudó ellenzéki képviselőkön

Vágólapra másolva!
A még a helyesírással is megküzdeni képtelen ellenzéki politikusokat parodizálták ki szellemesen az Echo TV Troll című műsorának szereplői a felvétel előtt. Az M. Dobos Marianne műsorvezető és állandó vendégei, Szarvas Szilveszter, a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és Boros Bánk Levente politológus által készített kép a szánalmas, még a helyesírással is küszködő Kunhalmi Ágnest, Bangóné Borbély Ildikót és a gyenge, alkalmatlan főpolgármester-jelöltet, Karácsony Gergelyt és társait utánozza.
Vágólapra másolva!

Forrás: Origo

A kép előzményei közismertek. Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd örökös önjelöltje (bármilyen pozícióra) egy Facebook-bejegyzésben nevetséges helyesírással jelentkezett: a "dolgozószobája" helyett a "dolgozószobálya" szót sikerült leírni, rejtély, milyen megfontolásból (ezek szerint ő ismer -lya ragot).

Még korábban Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó küzdött meg a "j" és az "ly" betűk használatával Varju László és Harangozó Tamás együtt érző támogatása mellett: gyaníthatóan érik az összellenzéki tüntetécske a "j" betiltásáért.