A celeb másfél éve tűnt el. Azóta számtalan elmélet született arról, mi történhetett vele. Most egy nő azt állítja, ő pontosan tudja, mi van az egykori Való Világ-szereplővel.

VV Fanni anyja egy nagy borítékot kapott nemrégiben. Teleírt papírok és két selyemsál volt benne. A levélben az állt, hogy a kendők mindegyike Fannié volt. A legmeglepőbb az volt, hogy a nő, aki a csomagot küldte, azt állítja, hogy pontosan tudja, mi történt Fannival. Oldalakon keresztül taglalta az elméletét.
Megnevezett két nőt, akiknek szerinte a letartóztatásban lévő férfi átadta a lányomat. Persze, leírja, hogy ő nem ismeri ezeket a hölgyeket, és arra sem ad választ, honnan van minderről tudomása.– mondta el a Blikknek Novozánszki Fanni anyja.

A titokzatos levélíró egy telefonszámot is megadott, amit az asszony felhívott.

Nem veszi fel senki, egy szépségszalon üzenetrögzítője kapcsol be. Nem tudom, mi volt ezzel a levélíró célja, de nagyon felzaklatott

– tette hozzá.

VV FanniForrás: --

Nem ez volt az első ilyen levél. Rendszeresen írnak a családnak idegenek a lány eltűnésével kapcsolatban.

Volt, aki azt mondta, tudja, mi történt a lányommal, de olyan is akadt, aki azt állította, Fanni még él, és elmondja, hol van, ha adok pénzt. Nagyon felkavart minket ez a történet, de bízunk a rendőrség munkájában, és abban, hogy a tettes van a rácsok mögött– árulja el Novozánszki Katalin.

Bár a mostani levelet küldő nő azt állítja, hogy a sálak a fiatal lányé voltak, az anya szerint ez korántsem biztos.

A lányomnak sok ruhája volt, de nem rémlik, hogy ezeket láttam volna, pedig mindig küldött képet arról, ha valamit vásárolt. A hölgy biztosan állítja, hogy a lányomé volt mindkettő, megismeri azokat. Biztos vagyok benne, hogy nem

– mondja az asszony.

Ahogy azt korábban megírtuk, VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el. A nő meggyilkolásával B. Lászlót gyanúsították meg.

A rendőrség hiába kereste már szinte mindenhol Novozánszki Fanni holttestét, eddig nem sikerült megtalálni.

A gyanúsított férfit holttest nélkül is elítélhetik gyilkosságért, de ehhez minden más bizonyítéknak egyeznie kell.