A jobbikos Gyöngyösi Márton a világ hetedik legantiszemitább embere

Vágólapra másolva!
A náci háborús bűnösök felkutatására szakosodott Wiesenthal Központ zsidózásban előkelő helyre tette a politikust és pártját pár évvel ezelőtt elkészített összesítésében. A zsidó szervezetnél az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy a jobbikos politikus fel szerette volna mérni, hány zsidó származású ember van a kormányban és az Országgyűlésben. Itt az újabb bizonyíték arra, hogy Gyöngyösi Márton és a Jobbik antiszemita. 
Vágólapra másolva!

„A Jobbik sosem volt antiszemita párt, igaz, korábban voltak tagjaink, akik szerették volna, ha azzá válunk” – ezt a Válasz Online-nak nyilatkozta a múlt héten Gyöngyösi Márton, aki azt szerette volna bebizonyítani, hogy sem ő, sem pártja sohasem volt antiszemita. Tegnap a Hír TV cáfolta meg állítását, ma pedig portálunk támasztja alá nyilatkozatának ellenkezőjét.

Gyöngyösi és a Jobbik toplistás antiszemita

„Itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a Magyar Országgyűlésben és kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára” – így hangzottak a Jobbik jelenlegi elnökhelyettesének és frakcivezető-helyettesének szavai a magyar parlament falai között. A politikus 2012-ben azt szerette volna felmérni, hány zsidó származású ember van a kormányban és az Országgyűlésben, mert szerinte ők mindannyian nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. A felszólalásból világbotrány lett: számos zsidó szervezet, külföldi és hazai párt tiltakozott az ormótlan antiszemita mondatok ellen. Emlékezetes, pár nappal a zsidólistázás felvetését követően – a Jobbikot leszámítva – valamennyi hazai párt együtt tüntetett a 30-as, 40-es éveket idéző gondolatok ellen. Nemcsak szavakban kritizálták, hanem Gyöngyösi Márton papírt is kapott róla, hogy antiszemita. Ugyanis

a náci háborús bűnösök felkutatására szakosodott Wiesenthal Központ 2012-es összesítésében a Jobbikkal együtt a világ hetedik legantiszemitább szereplőjének a pozícióját szerezte meg.

Forrás: Wiesenthal Központ

Jól látható, hogy az antiszemita párt és politikusa az Arany Hajnal nevű görög szélsőjobboldali párt, és Trond Ali Linstad, norvég orvos közé került besorolásra. Nikolaosz Mihaloliakosz, a Görögországban parlamenti erővé emelkedett neonáci párt elnöke azzal került rá a listára, hogy tagadta a gázkamrák létezését. Trond Ali Linstad pedig azért lett toplistás, mert úton-útfélen mindenkit a „zsidó befolyástól” féltett, és az öngyilkos merényletek mellett érvelt. Nyilatkozatai miatt megfosztották a számára 2012-ben adományozott norvég királyi érdemrend ezüst fokozatától.

A Jobbik legújabb szövetségese szép szavakkal búcsúzott Wiesenthaltól

Érdekes, hogy a Jobbik felé látványosan közeledő Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc 2005-ben szép szavakkal búcsúztatta Simon Wiesenthalt. „Szegényebb lett az emberiség, mert elment egy igaz ember, Simon Wiesenthal” – ezeket a sorokat írta a balliberális politikus közleményében. „Közülünk való volt: európai, sőt közép-kelet-európai, akinek személyes sorsa pontos lenyomata volt a mi hosszú huszadik századunknak” – olvasható a dokumentumban. Hozzátette, hogy a holokauszt elvette Simon Wiesenthaltól „a legfontosabbat, amit embertől el lehet venni – a családját; ő mégis képes volt visszaadni a túlélők nemzedékének azt, ami nélkül nincs békés és biztonságos élet – az igazságszolgáltatásba vetett hitet”. A dolog pikantériája, hogy a Gyurcsány által szép szavakkal búcsúztatott Simon Wiesenthal szervezete volt az, amelyik a Jobbikot antiszemitának titulálta. Változnak az idők: Gyurcsány erősen zárójelbe téve korábbi elveit, mára már bizonyos szinten elképzelhetőnek tartja a Jobbikkal való együttműködést.

Új idők Forrás: MTI - HírTV

Gyöngyösi izraeli országhódításról beszélt

A Hír TV tegnap felidézte, hogy a Jobbik elnökhelyettese korábban miket mondott a zsidó emberekről.

Gyöngyösi volt az a jobbikos politikus, aki 2012-ben megkérdőjelezte a magyarországi holokauszt áldozatainak számát a Jewish Chronicle nevű izraeli lapban.

Az „izraeli térhódítással” kapcsolatban pedig azt mondta, hogy a zsidók nemkívánatosak Magyarországon. Egy évvel később minden addiginál egyértelműbb jelét mutatta annak, hogy ízig-vérig antiszemita. Ugyanis a párt külügyminiszter-jelöltjeként arról szónokolt a párt anticionista tüntetésén, hogy ő „tudja, hogy a cionizmus gátlástalan nyomulásával szemben csak az erő felmutatása hatásos, nem úgy, mint a mi vezetőink Áder Jánossal és Orbán Viktorral az élen, akik azt gondolják, hogy a megalázkodás, a hétrét görnyedés és a hasmánt csúszás a cionizmus vezetői előtt megbékítik a bosszú népét, és a cionista úthenger ettől visszahőköl”. Gyöngyösi izraeli országhódításról beszélt, majd a következőket tette hozzá: „Kedves barátaim, az elmúlt hónapok eseményei leplezetlenül igazolják, hogy hazánk a cionizmus hódoltsági területe, a cionizmus kiszemelt gyarmata.”

Szinte mindennapra jut egy jobbikos antiszemita botrány

Volt már pár antiszemita botrány a pártban, ezek azok:

  • Kulcsár Gergely volt parlamenti képviselő leköpte a budapesti holokauszt-emlékművet.
  • Jakab Péter jelenlegi frakcióvezető-helyettes a „kiválasztott néphez” tartozó bűnözők kiváltságáról beszélt egy lakossági fórumon. Portálunk egy valóságos csokrot mutatott be a politikus hasonló megnyilvánulásaiból. „A magyar nemzet semmivel sem tartozik a zsidóságnak. Se bűnbánattal, se jóvátétellel. Ha Ön nem így gondolja, akkor én is aggódom. Egyszerű honpolgárként. Magyarként a magyarokért” – írta pár évvel ezelőtt Köves Slomónak címzett nyílt levelében, amelyben a „zsidó megmondóembereknek” is „beolvasott”.
  • Szávay István képviselőnek nemrég azért kellett lemondania, mert egy zsidó nő megverésével dicsekedett.
  • Sneider Tamás pártelnök esküvőjéről néhány hete napvilágra került egy videó, amelyen felesége náci karlendítéssel pózol.
  • Bencsik János képviselő pedig több írásában is védelmébe vette a 2012-ben az Országgyűlésben a „zsidók listázását” felvető Gyöngyösi Mártont, majd egyik cikkében összegyűjtötte azokat az amerikai zsidókat, akik miatt szerinte „izraeliek markába” került az Egyesült Államok.