Magyargyűlölő celeb lett Márki-Zay Péter öltözködési tanácsadója

2019.02.26. 09:42

„A magyar nép nem akar nevelődni, jó neki bután. A magyar nép borzalmasan korlátolt” – ezt mondta korábban a magyar emberekről Herczeg Zoltán, a Celeb vagyok, ments ki innen! botrányhőse. A Ripost információi szerint a magyargyűlölő és keresztényellenes divattervező most Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester népszerűsítésében vállal szerepet. 

A Ripost találta meg azokat a képeket, amelyeken a Hódmezővásárhelyet egyre inkább hanyagoló, mostanában inkább országos ismertségre törő politikus unokatestvére, Hadházy Ákos társaságában méregdrága öltönyökben pózol. Az ellenzéki politikusokat ismeretlen szponzorok öltöztették, és a budapesti divatmániások törzshelyére, az igencsak drága dizájnerközpontba, a LOFT OUTLETBE kellett elmenniük. Itt adták rájuk a méregdrága öltönyöket. Aztán csak szelfizniük kellett egyet a tulajdonossal, aki a divatvilágban az Italiano Gery becenévre hallgat (balra), meg az RTL botrányhősével (jobbra).

Forrás: Ripost

 A Ripost információi szerint

a Celeb vagyok, ments ki innen! egykori szereplője Márki-Zay öltöztetője lett.

Kiemelték, hogy a dizájnert a műsor kiutált celebjeként ismerte meg az ország, unalmas és kekeckedő karakterét már a legelső adásban villámgyorsan kiszavazták a nézők. Nem győzött siránkozni emiatt, maradt volna még a dzsungelben. A portál azt is tudni véli, hogy Herczeg egyedi nyakkendőket is tervezett a hódmezővásárhelyi városvezetőnek, amiből a hódmezővásárhelyi politikus végül hármat kiválasztott.

Márki-Zay öltözködési tanácsadója szerint a magyar nép korlátolt 

Herczeg egy korábbi interjúban egyébként kijelentette, hogy a magyar nép buta. Ezt mondta:

A nép nem akar nevelődni, jó neki bután. A nép borzalmasan korlátolt.

Később úgy bölcselkedett, hogy „a botrányhoz két éve elég volt egy faszhelikopter, ma már mások fejére kell szarni”. Pályafutása alapján – sok minden más mellett – előszeretettel űz gúnyt a keresztény vallásból is.

Forrás: Ripost