Öngyilkos lett Pásztor Anna zaklatója

Pásztor Anna tárgyalás, kitakart
Pásztor Anna volt zaklatója, a dunaszerdahelyi P. József a zárkájában követett el öngyilkosságot szerdán. Még kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.
Vágólapra másolva!
A 40 éves férfi végezni akart magával a börtönben, ott még a börtönőrök közbe tudtak lépni. A mentők kórházba vitték a férfit, ahol viszont már nem tudták megmenteni az életét, csütörtök reggel meghalt – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A 40 éves férfi letartóztatásban volt az egyik budapesti börtönben, amikor szerda este öngyilkos akart lenni.

A börtönőrök ezt észrevették, és gyorsan a segítségére siettek, stabilizálták a férfi állapotát, majd a mentők kórházba vitték. A kórházban gyors és szakszerű ellátást kapott, de már így sem lehetett megmenteni az életét.

A rendőrség a helyszínelés után kizárta a gyilkosságot – írja közleményében a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.

A Blikk információi szerint

Jozef P., Pásztor Anna zaklatója lett öngyilkos a börtönben.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ahogy azt korábban megírtuk, a 40 éves férfi korábban rendszeresen üzenetekkel zaklatta Pásztor Annát, az Anna and the Barbies frontemberét, majd

az egyik augusztusi, budapesti koncertjén meg akarta késelni az énekesnőt.

A koncert közben Jozef P.-t elfogták a biztonsági őrök. Az ügy tárgyalása január 11-én kezdődött, azóta szakértők megállapították, hogy a férfi szexmániás, és különös vágyat érez az iránt, hogy sztárokkal feküdjön le. A férfi az eset óta előzetes letartóztatásban volt.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!