Szentendre karnevállal búcsúztatja a telet

2019.02.28. 13:52

Fergeteges karnevál lesz Szentendrén a hétvégén.

A március 2-3-i hétvégén Szentendre fergeteges karneváli hangulattal búcsúztatja a telet.A város mediterrán belvárosának utcáit a velencei karnevál hangulatát idéző maskarások lepik majd el. Lesz minden, ami elengedhetetlen a farsangoláshoz: maskarások, farsangi fánk variációk, fánksütő workshopok, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás, gyerekprogramok, gasztronómiai vásár.  

Forrás: Szentendre

A Fő téri nagyszínpadon első este a Barrio Latino lép fel, vasárnap a Vegas Showband koncertje zárja a karnevált, csodás fényfestés kíséretében. A rendezvény legnépszerűbb és leglátványosabb programeleme a szombat esti fáklyás-álarcos felvonulás, melynek keretében pazar, látványos tűzzsonglőr produkciót láthatnak az érdeklődők a Duna-parton.

Hogy a gyerekek is ujjongva örvendezzenek a háromnapos Szentendrei Karnevál télbúcsúztató eseményeinek, a szervezők álarc készítéssel, kézműves foglalkozásokkal, gyerekkoncertekkel, és balkáni táncházzal készülnek számukra. Sőt, a szentendrei óvodások farsangoló műsorát sem szabad kihagyni!