A Mi Hazánk Mozgalom képviselőit leszámítva ismét a teljes ellenzék kivonult délután a Parlamentből, hogy a Nyugdíjfolyósító Főigazgatóság Váci úti épületéhez menjenek akciózni. Valahogy már megint nem volt kedvük dolgozni. Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó pedig ismét bebizonyította, hogy nem tud helyesen írni, még magyarul (sem).

A Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíciótól (DK) a Jobbikig terjedő szivárványkoalíció a vonulás útvonalán több plakátot is lefújt, majd „hangzatos” politikai üzeneteket festettek fel a járdára – írja a Ripost.

A szocialisták közösségi oldalán közzétett videón jól látszik, hogy Bangóné Borbély Ildikó képtelen volt helyesen felírni a „MINKET” szót az aszfaltra.

Ahogy szokta, ismét kihagyott belőle egy betűt.Amit végül a nullaszázalékos támogatottsággal rendelkező, Párbeszéd nevű viccpárt egyik bohóca, Tordai Bence felhívására biggyesztett a szó közepébe.

Ahogy az Origo beszámolt róla, február 18-án az Országgyűlés Mentelmi bizottsága tárgyalta több ellenzéki képviselő ügyét, a két szocialista, Kunhalmi és Bangóné egy-egy papírlappal érkezett, amelyet a bizottság előtt is felmutattak. A fojtani szót azonban nem sikerült leírniuk helyesen.

Forrás: MTI