Férfinak adta ki magát, majd kirabolta főbérlőjét egy gyulai nő - videó

2019.03.06. 10:51

Egy 36 éves gyulai nő kibérelt egy szobát egy helyi idős asszonytól, de férfiként mutatkozott be az idős asszonynak. A nő idő előtt kiköltözött a szobából, a főbérlője vissza is adta neki a pénzét. K. Henrietta viszont folyamatosan több pénzt követelt tőle, majd kirabolta az asszonyt. 

A 36 éves nő férfias hangon, László néven mutatkozott be az idős asszonynak, akitől kibérelt egy szobát. Január első napjaiban még kifizette neki a bérleti díjat, de két hét után felmondta a szerződést és elköltözött. Az asszony visszaadta neki a pénze egy részét. Később megint pénzt követelt az asszonytól, aki ekkor adott még neki pár ezer forintot. Amikor harmadjára ment oda, hogy még több pénzt kérjen, az asszony elküldte.

Március 1-én K. Henrietta újra megkereste az asszonyt, és követelte azt a részt, amit szerinte nem kapott vissza. Mivel az asszony ellenállt, a nő

hirtelen megragadta a karját, belenyúlt a táskájába és kilopta belőle a pénztárcáját.

Az összes pénzt kiszedte belőle, ezután elhajította a tárcát.

Az idős asszony rögtön hívta a rendőröket. A személyleírás alapján a rendőrök tudták, hogy egy erős testalkatú, felnyírt hajú nőt kell keresniük. Március 5-én a rendőrök elfogták K. Henriettát, és őrizetbe vették.