A jobbikos képviselő nem engedélyezné a kritikus tartalmakat Sorosról

bana tibor a jobbikból a termőföld magyar kézben tartásáról, Parlament, országgyűlés, plenáris ülés
Vágólapra másolva!
Itt az újabb bizonyítéka annak, hogy Soros György komoly befolyásra tett szert a Jobbikban. Bana Tibor, a párt parlamenti képviselője arról posztolt hétfő délelőtt közösségi oldalán, szíve szerint megtiltaná, hogy kritikus tartalmak jelenjenek meg az amerikai üzletemberről a Facebookon. „Politikai prostitúció, amit a Jobbik csinál!” – írta nem sokkal később Novák Előd, a Jobbik korábbi alelnöke a pártban zajló folyamatokról.
Vágólapra másolva!

Éppen ma számoltunk be a Ripostra hivatkozva arról, hogy a Jobbik körül legyeskedő Soros-tanácsadók eltiltották a Jobbik politikusait a magyar viselet hordásától, többek között a bocskaitól. Nem kellett sokat várni arra, hogy megérkezzen a következő nyilvánvaló jele annak, hogy az amerikai milliárdos befolyása jelentősen nőtt a pártban.

Jobbikos politikus: Tiltani kellene!

Bana Tibor, jobbikos országgyűlési képviselő hétfő délelőtt közösségi oldalán a következőképpen reagált arra hírre, miszerint a Facebook kitiltotta az oltásellenes tartalmakat a felületéről. Nagyon helyes! A sorosozással is ezt kellene tenni – mutatott irányt az ifjú politikus. Idevág, hogy a Jobbik saját magát XXI. századi pártnak, és ebből kifolyólag a szólásszabadság első számú védelmezőjeként tartja számon. Ehhez képest a jobbikos politikus szöges ellentétjét mutatta be: soraiból az derült ki,

szíve szerint megtiltaná, hogy kritikus tartalmak jelenjenek meg Soros Györgyről a Facebook felületén.

Emlékezetes, Soros György Jobbikon belüli térnyerésére elsőként Volner János, a párt korábbi frakcióvezetője hívta fel a figyelmet egy Facebook-bejegyzésben. A Mi Hazánk Mozgalomba átlépett politikus egy képet tett közzé, amelyen az volt látható, hogy a párt tavalyi tisztújító kongresszusán közvetlenül a pártvezetés mögött foglalt helyet Teplán István, a Soros-egyetem egyik alapítója. A Jobbik korábbi frakcióvezetője tételesen levezette, hogy melyik politikusnak milyen szerepe volt abban, hogy így alakultak a dolgok. Bana Tiborról azt írta, hogy az elnökség kávéfőző kislánya volt, amivel azt sugallta, hogy az ifjú politikus csupán sodródott az árral, és teljes mértékben asszisztált a pártvezetés döntéseihez.

Novák Előd: Politikai prostitúció, amit a Jobbik csinál!

Nem sokkal Bana posztja után Novák Előd, a Jobbik egykori alelnöke, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa is kommentálta a korábbi pártja körüli történéseket.

– írta közösségi oldalán arra reflektálva, hogy Potocskáné Kőrösi Anita jobbikos képviselő a „gender szakért aggódott” ellenzéki képviselőnői társaságában egy, a napokban megtartott összellenzéki sajtótájékoztatón. Az esemény kapcsán elevenítette fel azt a népi mondást, miszerint „aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha...” Majd úgy fogalmazott, hogy

aki pénzért, hatalomért bármire képes, annak egy ilyen köpönyegforgatás a legkevesebb, amit a főszervező Vadai Ágnes politikai boszorkánykonyhájában kifőztek.

Bejegyzésének végén leszögezte, a Mi Hazánk Mozgalom „nem kér ebből a moslékból”.