Egy hajléktalant is megvert korábban az a tinédzser, akiről a napokban került elő egy videó, amin az egyik barátnőjével megvert egy fiatal lányt. Ezt szombaton mutatta be a TV2 Tények, most újabb felvételt láthattunk. 

A korábbi videó két főszereplője közül az egyiknek az édesapja vitte be a rendőrségre azt a felvételt, amin a Petra nevű, tiniverő, 16 éves lány artikulálatlanul üvöltözik egy hajléktalannal:

- Vágd pofon, vágd pofon!
- Koporsóba teszlek!
- Biciklit vágd el a g..-be
- Nekem ugattál?
- Köpd le!
Ne hazudjál! Nekem ugattál, hogy a rák egye ki a f...-at.
- Juj, g.... Ne Petra. Hagyjad, beájult!
- Kit érdekel, hadd ájuljon."

Eközben támadt rá a lány a hajléktalanra, akit előbb leköpött, meglökött, majd bele is rúgott, amikor az már a földön feküdt. 

A felvétel készítője nevetett a támadáson, ő volt az, aki biztatta a lányt, hogy folytassa, amit csinál, sőt, még tanácsokat is adott neki. A Tények.hu-ra is feltöltötték a videót:

Ki vagy te nekem? A kutyád!

Ez is Nádudvaron történt, ahogy az is, amikor egy másik lányt alázott meg a 16 éves tini az egyik barátnőjével együtt. Ezt szombaton mutatta be a Tények.

- Most térdelj le! Ki vagy te nekem?
- A kutyád.
- Kinek vagy a kutyája?
- Petrának és Boginak" 

- hallatszik a felvételen, miközben az áldozat előttük térdel.

A videó végén a lány arcába tapostak.

A két támadó közül az egyik egy Facebookon megosztott videóban bocsánatot kért, és vállalta tette következményeit.

Ne legyen ebből vérbosszú

A nádudvariak mélységesen elítélik a történteket. Annak a lánynak az apja, aki bocsánatot kért, a TV2 Tényeknek azt mondta, többen megkeresték, és meg is fenyegették a családot.

A házuk elé festékszóróval azt írták: kutya.

Fejezzék be az ők, meg a mi zaklatásunkat, meg a másik családnak, a lányét is, mert van rendőrség. Intézze a rendőrség meg a bíróság az ügyet, kapja meg, ami jár neki, mert ő se ártatlan, egyértelmű, de azért ne legyen ebből vendetta "

- tette hozzá, és azt is elárulta, hogy ő mindenben segíteni fog a nyomozóknak.