Rettegésben tartotta szomszédait a rasszista, debreceni nő

Vágólapra másolva!
Egy debreceni nő rendszeresen, engedély nélkül átjárt a szomszédjához, ahol szidta és többször meg is ütötte az ott élő kislányt a roma származása miatt.
Vágólapra másolva!

A nő 2017 márciusában költözött be egy debreceni társasházba, ahova később egy család is beköltözött. Egy idő után rendszeresen, részegen átment az új szomszédaihoz. Hiába kérték, nem akart hazamenni.

A családban volt egy kislány, akit a nő folyamatosan szidott a roma származása miatt, emellett az egész családot azzal fenyegette, hogy megöli őket.

A 49 éves nő két évvel ezelőtt, egy novemberi napon is lerészegedett, és átment a családhoz. Megint szidni kezdte a kislányt, aki ijedtében az anyához rohant.

A nő közben kétszer megütötte a gyereket, majd elment. Másnap este megint átment, és ököllel hátba verte a lányt, aki elesett.

A férfi felesége rettegett a szomszéd nőtől, ezért feljelentették a rendőrségen – írja Origónak küldött közleményében a Debreceni Törvényszék.

Az ügyészség most közösség tagja elleni erőszakkal és más bűncselekményekkel vádolja a nőt. Az ügyben március 22-én tart előkészítő ülést a debreceni bíróság.