Elraboltak egy pécsi nőt és a gyerekét

2019.03.19. 12:45

Három férfi elrabolt egy nőt és annak gyerekét Pécsen, a nő párját pedig megverték. A nőt a korábbi párja és annak két rokona rabolta el. A férfi így akarta elérni, hogy a nő visszamenjen hozzá.

Egy pécsi férfi hívta fel a rendőrséget hétfő délelőtt, mert három férfi elvette a telefonját, megverték, és elrabolták az élettársát és annak gyerekét. A rendőrök még a helyszínen elfogtak egy 22 éves lenti férfit, majd a 6-os főúton Szigetvár közelében egy 26 éves lenti és egy 27 éves pákai férfit.

A nyomozás során kiderült, hogy a pákai férfi és két rokona elmentek a korábbi élettársához Pécsre, ahol a nőt és a gyerekét betuszkolták egy autóba, és nem engedték őket kiszállni. Ezt a nő jelenlegi élettársa megpróbálta megakadályozni, de a pákai férfi megütötte, amitől eltört az orra, majd elvette a telefonját is. Ezután az emberrablók elindultak Pákára.

Miután elfogták őket, a 27 éves férfi elmondta, hogy így akarta elérni, hogy a nő visszamenjen hozzá, a rokonai pedig segítettek neki.

A három férfi ellen többrendbeli személyi szabadság megsértése miatt, a 27 éves férfi ellen pedig kifosztás és súlyos testi sértés miatt is nyomoz a rendőrség.