Meglepő eredmény született a 2019 Legszebb Menyasszonya előválasztáson

2019.03.20. 13:59

A heteken át tartó előválogató után tegnap végre kiderült, hogy ki lett Kelet- és Közép-Magyarország legszebb menyasszonya. A korona Nagy Kitti debreceni orvostanhallgató fejére került, akit vőlegénye is elkísért a versenyre. Az EsküvőOkosan.hu szervezésében zajló 2019 Legszebb Menyasszonya versenysorozat harmadik területi döntőjéből a nyertes mellett, rendkívüli módon, nem három menyasszony jutott tovább a májusi 2-i országos döntőbe!

Ezúttal a festői Liget Hotel Szarvas adott otthont a legszebb menyasszonyt kereső versenynek. A résztvevők szikrázó napsütésben hercegnőként vonulhattak végig a Körös-parti helyszínen az öttagú zsűri és a kamerák előtt.

A verseny kora reggel kezdődött, a lányok profi sminket és frizurát kaptak, illetve begyakorolták az esti koreográfiát. Míg a készülődés zajlott, a vőlegények ámulva figyelték az átalakulást, hiszen ők most először látták szerelmüket gyönyörű menyasszonyként.

A területi döntő kelet-magyarországi győztese, Nagy Kitti - a képre kattintva galéria nyílikForrás:

A lányok bevallása szerint hatalmas volt az izgalom, mikor elstartolt a műsor. Három kollekcióban vonultak fel a zsűri és vőlegényeik előtt: először kedvenc outfitjükben mutatták meg magukat, majd a Marilyn esküvői ruhaszalon lélegzetelállító menyecske-, végül menyasszonyi ruháiban léptek a közönség elé.

A rendezvényről készült videó: 

A műsor házigazdája, Bartók Zoltán ceremóniamester elárulta, hogy őt a gyönyörű hölgyek mellett leginkább a vőlegények nagyvonalúsága nyűgözte le: a lánykérések helyszínei között szerepelt a párizsi Eiffel-torony, a török riviéra vagy éppen a festői Bledi-tó.

A verseny döntőjének résztvevői számára hasznos tipp lehet, hogy Csobán Éva esküvőszervezőt és Bobvos Nanetta dekoratőrt, akik mindketten a zsűriben foglaltak helyet, a bájos megjelenés mellett leginkább a zsűrivel kialakított szemkontaktus és kedves mosoly képes meggyőzni. Juhász Richárdot pedig szépségükön túl elsősorban magabiztosságukkal és természetességükkel vették le a továbbjutó menyasszonyok a lábáról.

A hangulatról a Gospelesküvő gondoskodott, akik a romantikus dalokat követően a megilletődött vőlegényeket is megénekeltették.

A zsűri szokatlanul hosszú időre vonult vissza, hogy meghozza a döntést. Mint utóbb kiderült, nehezen jutottak közös nevezőre, hogy ki legyen a négy továbbjutó hölgy, így szokatlan módon négy helyett öt menyasszonyt juttattak a döntőbe.

A győztes az örökké mosolygó Nagy Kitti lett Debrecenből, a 4 további döntős Fejes Tímea Kecskemétről, Nagy Lili Violetta Egerszólátról, Németh Nóra Luca Szentendréről, valamint Balogh Alíz, aki szintén Debrecenből érkezett a versenyre.

Az öt gyönyörű menyasszonnyal a 2019. májusi országos döntőn ismét találkozhatunk, ahol csatlakoznak hozzájuk a dunántúli és budapesti, illetve Pest megyei továbbjutók. Kíváncsian várjuk, ki lesz végül a 2019 Legszebb Menyasszonya cím birtokosa.