Borzalmas, hogy miért ölte meg majdnem apját és nevelőanyját egy 13 éves csemői lány

2019.03.21. 18:30

Csaknem megölte apját és nevelőanyját egy 13 éves kislány a Pest megyei Csemőn. A lányra nem haragszik, sem az apa, sem a nevelőanya. A kislány nagyanyja is azt magyarázta a Ripostnak, hogy a kislány szörnyű borzalmakon ment keresztül, ezért viselkedett így. 

A nagymama és a nevelőanya elmondták a Ripostnak, hogy milyen hihetetlen megpróbáltatásokon ment keresztül a lány és ikertestvére már hosszú ideje. Szerintük a lány nem gyilkolni akart, csupán az éveken át felgyűlt feszültségét próbálta levezetni. 

Az unokám szorította a kést, és tudtam, hogy mindenkit meg fog szúrni!"– idézte föl a nagymama a borzalmas emlékeket, amikor a lány az apját mellkason, nevelőanyját vesén szúrta.

Elmondták, hogy a szülők válása után a gyerekek az anyjukkal éltek, ahol a légkör sosem volt nyugodt. 

A késelés csak a legutolsó segélykiáltás volt Karina részéről. A baj évekkel korábban kezdődött... Jánosnak a korábbi házasságából született három lánya, közülük kettő iker, a kis Karina és Dorina. Az anyjuk és Jani között korán megromlott a kapcsolat, szétváltak, de a kicsik egyre rosszabb körülmények között éltek. A nagyobbik lányt sikerült magunkhoz venni, de az ikrek maradtak az anyánál, akihez egy férfi is beköltözött"

- árulta el Juli, a nevelőanya. 

János és új párja, azonban nem mondott le róla, hogy idővel a kicsik is hozzájuk kerüljenek. Többször elvitték őket láthatásra, ilyenkor napokig ők gondoskodtak róluk. Az egyik ilyen alkalommal azonban fény derült egy szörnyű igazságra: 

a nevelőapa óvodáskoruk óta rendszeresen molesztálta a lányokat.

A férfi azóta börtönben ül, 8 évre ítélték. A lányokat végre az apjuk neveli, de sajnos nem időben kerültek el otthonról. Talán soha az életben nem tudják feldolgozni azokat a borzalmakat, amin kisgyerekkoruk óta keresztülmentek.