Édesanyját is elütötték a Tompánál elgázolt rendőrök egyikének

2019.03.22. 13:15

Megható üzenetet küldött a napokban elgázolt rendőrnek kollégája. Abban leírja, hogy egy másodperc alatt lepergett előtte két másik baleset is, amelyek ugyanazon az úton történtek, ahol őket is elütötték.

Éppen a a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj férfi kosárlabda-csapatának szerb vezetőedzője, Dragan Alekszics kosárlabdacsapat edzőjét igazoltatták a rendőrök Tompánál, amikor elgázolta őket egy kisbusz. Úgy tudni, hogy a szerb sofőr elaludt vezetés közben.

A két rendőr több métert repült, mielőtt az aszfaltba csapódtak. Egyikük életveszélyes állapotban került a szegedi kórházba, ahol a napokban megműtötték a csípőjét. Most a kórházban lábadozik. Társa állapota stabil, őt a kiskunhalasi kórházba vitték. A Zsaruellátó Facebook csoportban posztolták ki megható üzenetét, amelyet súlyosan megsérült kollégájának küldött.

Barátom! Vagy akár Testvéremnek is szólíthatnálak mert úgy gondolom, ezt a napot elkönyvelhetjük a második születésnapunknak, amit remélem pár hónap múlva, ha túlleszünk ezen az egész sz*ron meg is fogunk ünnepelni. Nagyon vegyes érzelmeim vannak, rettenetesen bánt ez az egész... Természetesen örülök, hogy én viszonylag olcsón megúsztam, de sokszor rám tör az érzés bár én lennék a helyedben és te lábadoznál otthon. Én láttam, hogy baj lesz, amikor az utolsó utáni pillanatban felnéztem, de akkor már semmire sem volt idő. Annyi időm volt, hogy felfogjam: ez az autó már nem fog minket kikerülni, végünk van... Nem is értem, hogyan tudott a másodperc töredéke alatt lepörögni annyi minden az agyamban... Régi dolgok, amikor egy ma már nyugdíjas kolléga egyben nagyon jó barátom mellől elütötték a társát ugyanazon az úton, vagy amikor édesanyámat elütötték onnan 300 méterre, ahol most minket is elütöttek. Sajnos ők nem élték túl... Abban a pillanatban biztos voltam benne, hogy mi is erre a sorsra jutunk, de úgy néz ki odafentről vigyáztak ránk. Számomra nem kérdés, hogy sikerülni fog-e vagy sem neked tudom, hogy meg fogod csinálni! Természetesen én is nagyon szurkolok Neked!"

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK