Saját ügye miatt ölhette meg a vállalkozót a bérgyilkos

2019.03.22. 15:44

A Ripost azt írja, hogy a meggyilkolt férfi egyik ismerőse szerint a bérgyilkosnak nem volt megbízója, hanem saját illegális üzletük miatt ölhette meg a 49 éves vállalkozót.

A két férfi tavaly szeptember 20-án találkozott Budapesten, a Pólus Center mögötti területen, a Szilas-pataknál. A 49 éves vállalkozó holttestét másnap egy kutyasétáltató találta meg a patakban. Megszurkálták és fejbe is lőtték.

Forrás: Origo

 A rendőrség hajtóvadászatot indított a gyilkos ellen, aki a gyanú szerint a hírhedt bérgyilkos, D. Csaba. Őt egy prágai hotelben kapták el a rendőrök. Úgy tudni, egy belgrádi, és egy amszterdami gyilkossággal is gyanúsítják. A magyar rendőrség mellett a szerbek, és a hollandok is kérték a férfi kiadatását.

A Szilas-pataki gyilkosság az ismerős szerint azért történt, mert 

a 49 éves vállalkozó droggal üzletelt, és 10 kilogrammnyi kokaint akart venni a bérgyilkostól.

Az azonban átverte őt.

A barátnőjével, Mónikával, aki korábban prostituált volt, Gödöllőn éltek és megpróbáltak ingatlaneladásokkal nagyobb pénzhez jutni, de nem jött be az üzlet. Aztán megismerkedett néhány „üzletemberrel", akik gyanús bizniszeket ajánlottak neki. Laci az egyik találkozónkon elmondta, hogy kokainnal is foglalkozik" 

- mondta a Ripostnak a neve elhallgatását kérő barát.

Ő úgy tudja, hogy a megölt férfi 200 millió forintot vitt magával, amikor gyilkosával találkozott. Ő átadta a pénzt, de a másik férfi kokain helyett édesítőszert vitt magával. A vállalkozó észrevehette a csalást, és követelhette a pénzét. Valószínűleg ekkor ölte meg őt a bérgyilkos. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK