Szabadulása után újra láthatja lányát a pedofil sztárfocista

Vágólapra másolva!
Csak a fele telt le a 31 éves Adam Johnson büntetésének, de idén szabadlábra kerülhet, sőt, még a gyerekét is látogathatja. A férfi Anglia-szerte népszerű focista volt, aki 2016-ban kihasználta egy rajongója közeledését, és fiatal kora ellenére többször is lefeküdt vele titokban – írja a Mirror. 
Vágólapra másolva!

Családja és felesége már várja haza a férfit a börtönből. Annak ellenére, amit tett, a harmincéves nő végig mellette állt, és biztos benne, hogy a bent töltött idő alatt megjavult, és alkalmas lesz a gyereknevelésre:

Úgy tűnik, nemcsak a felesége, de a húga, Faye is egyértelműen a férfi pártját fogta. Ezt bizonyítja, hogy vitát indított a Facebookon, mely szerint valójában nem Adam, hanem a diáklány volt a hibás, mert kihívó, tolakodó viselkedésével provokálta a férfit. Ezzel persze nyilván sokan nem értenek egyet.

A bíró azt mondta, elítélendő, ha egy felnőtt férfi, aki ráadásul profi focista, visszaél egy kamaszlány rajongásával. Helyén kellett volna kezelnie a dolgot, nem pedig bátorítania őt a további folytatásra.

Az pedig, hogy csókolgatott, fogdosott egy kiskorút, szerelmes üzeneteket küldött neki és lefeküdt vele, egyértelműen molesztálásnak számít.

Ráadásul a rendőrök kiderítették, hogy a férfi gyakran nézegetett tinédzser lányokat ábrázoló, pornográf tartalmú oldalakat az interneten.

A férfi így 2016-ban börtönbe került, de jó magaviselet miatt idén szabadlábra kerülhet, és találkozhat lányával. Egyelőre azonban még nem lehet vele kettesben, csak az anya felügyelete alatt.