Hat kilométeres a dugó az M5-ösön

2019.03.23. 13:31

Hatalmas dugó alakult ki a déli órákra az M5-ös autópályán, miután a reggel Inárcsnál történt balesetet továbbiak követték.

Mint arról korábban az Origo is írt, Inárcsnál négy autó karambolozott, a balesetben négyen sérültek meg, a sztráda Budapest felé vezető oldalát lezárták.

Később Újhartyán térségében kamionba rohant egy kisteherautó, a Szeged irányába vezető oldalon szintén több autó futott egymásba.

A  Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Csámpai Attila elmondta, hogy az Újhartyán térségében történt balesetben a kisteherautó fülkéje leszakadt, a benne utazó sofőrt súlyos sérüléssekkel mentőhelikopter szállította kórházba.Budapest felé egyre nagyobb a torlódás, dél körül 6 kilométeres volt a kocsisor, a Szeged felé vezető oldalon pedig egy kilométeres.

András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy a reggeli balesetnél még érvényben van az autópálya lezárása és a forgalom elterelése, az újhartyáni baleset esetében pedig két sávot lezártak, egy sávon haladhat a forgalom.