Kijöttek a felvételek a péntek esti razziáról – Videó

Vágólapra másolva!
A Készenléti Rendőrség Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztálya kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt fogott el péntek este egy 29 éves budapesti férfit és a társait. Különböző helyekről szerezte be a banda a kábítószert, aztán adta el. Volt, hogy fegyverrel fenyegették meg üzlettársaikat, és nem fizettek a drogért.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt pénteken éjszaka megírtuk, óriási razziát tartottak a rendőrök és a kommandósok tíz óra után Újpesten, a Jókai utcában.

Másnap egy szemtanú elmondta, hogy csak azokat engedték be a razzia után az utcába, akik lakcímkártyával igazolták, hogy ott laknak. Andreát a rendőrök kísérték be a háza kapujáig,

közben folyamatosan mondták neki, hogy siessen.

Nem sokkal később megtudtuk a rendőröktől, hogy kábítószer miatt tartottak razziát.

Ma pedig két videót is megosztottak. Az egyiken az látszik, ahogy kommandósok megérkeznek, majd elfognak több embert:

A másikon újabb elfogások látszanak, és az, ahogy egy nő, a kezén már bilinccsel rengeteg pénzt vesz elő egy szekrényből:

A rendőrök öt embert fogtak el, köztük a már említett nőt.

A banda vezetőjét kábítószer eladása közben érték tetten. Az elfogottak között van olyan is, aki rendszeresen vett tőlük drogot.

Forrás: Police.hu

A tettenéréskor, illetve a gyanúsítottak házkutatásakor közel egy kiló kokaint, amfetamint és kannabiszt, 19 darab ecstasy tablettát, több millió forint készpénzt,

és a porciózáshoz és értékesítéshez használt eszközöket foglaltak le, illetve három fegyvert és lőszereket.