Kiderült, kinek a feldarabolt holttestét találták meg Jászalsószentgyörgyön

2019.03.25. 14:51

Március elején bicikliző gyerekek találtak meg egy feldarabolt holttestet Jászalsószentgyörgyön, amely egy zsákban volt egy vízelvezető árokban. Akkor még nem lehetett tudni, hogy kié a holttest, a Blikk információi szerint kiderült.

A helyiek még ma is beszélnek a megtalált holttestről, és elképzelésük sincs, hogy ki lehet a gyilkos. Sokan abban reménykednek, hogy nem helybeli követett el ilyen brutális bűncselekmény és abban is, hogy messziről vitték oda hozzájuk a testet.

"Szinte mindennap fékez egy rendőrkocsi: kérdezősködnek, hogy ismerünk-e olyan embert a környéken, aki külföldieket foglalkoztat vagy szállásol el. Úgy tudjuk, egy kivégzett vendégmunkást rejtett a zsák, amit a srácok megtaláltak" – mondta Blikknek egy helybeli.

Ezt a rendőrség is megerősítette, mert már tudják, hogy kinek a holtteste volt a zsákban.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azonosította a 2019. március 2-án Jászalsószentgyörgy külterületén talált holttestet. A nyomozás jelenlegi szakaszában bővebb információval nem kívánunk szolgálni, így további kérdéseire sem áll módunkban válaszolni" – válaszolta a lapnak a rendőrség.

Ahogy korábban megírtuk, bicikliző gyerekek találták rá egy feldarabolt férfi holttestére március elején. Akkor a rendőrség rövid személyleírást adott a férfiról: 166-170 centiméter magas, sovány testalkatú. A bőre kreol, a haja sűrű és rövid. A bal karján több tetoválás is van, egy szív, egy j és egy w betű, valamint egy kékes színű nonfiguratív.