Kiszabadulhat a rácsok mögül VV Fanni feltételezett gyilkosa

VV Fanni
B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével.
Vágólapra másolva!
Ma dönthet a nyomozási bíró VV Fanni feltételezett gyilkosának sorsáról - írta meg a Blikk. A celeb másfél éve tűnt el, nem sokkal azután letartóztatták B. Lászlót. Vagy házi őrizetbe kerül, vagy rácsok mögött marad a férfi a vádemelésig. 
Vágólapra másolva!

– mondta a Blikknek a férfi új védője, dr. Bálint Roland.

Most videón kapcsolják be őt, úgy hallgatják ki, úgy beszélhet. El sem hagyja a börtönt, csak egy másik szobába viszik át. Persze, ez egy bevett módszer a kihallgatásokra, mégis furcsálljuk, hogy ezt a döntést hozták. Reméljük, hamarosan kiengedik, így újra a családjával lehet. Az első útja szinte biztosan a temetőbe vezet,

- tette hozzá.

Az előzetesben lévő B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak Forrás: Origo

Ahogy korábban megírtuk, az egyik valóságshow-ból ismert nő 2017. november 20-án tűnt el. Pár hónappal később az egykori MSZP-s képviselőjelöltet, B. Lászlót meggyanúsították a meggyilkolásával. Egyelőre csak közvetett bizonyítékok alapján gondolják, hogy ő a gyilkos,

mivel Novozánszki Fanni holttestét még mindig nem sikerült megtalálni.

VV Fanni Forrás: police.hu

Az viszont már kiderült, hogy Fanni eltűnésének idején B. László olyan országokra keresett rá a neten, amelyeknek nincs kiadatása Magyarországgal. Ki is nézte Belizét, ahova több napra utazott volna egyedül.

Ez is a találati listájából derült ki.

Elképzelhető, hogy a férfi nem kerülhet házi őrizetbe, mert gondolkozott már azon, hogy elmenekül. B. Lászlót egyébként holttest nélkül is elítélhetik.