A pándi asszony végignézte, ahogy meggyilkolják az élettársát

Vágólapra másolva!
Múlt héten egy 24 éves férfi betört a szomszédjához Pándon, és egy lapát nyelével halálra verte az ott élő 88 éves nyugdíjas férfit, akinek az élettársát is megverte, és megpróbálta megerőszakolni. Az 52 éves asszonynak végig kellett néznie, ahogy a párja meghal – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Az asszonyt nemrég kiengedték a kórházból, most a lánya házában él.

A Borsnak elmondta, hogy fizikailag fel fog épülni, de a szörnyű éjszaka emlékét nem fogja tudni feldolgozni. Elmondása szerint a gyilkos, É. Mihály többször tört már be hozzájuk korábban, sőt, életveszélyesen is megfenyegette őket.

– mondta a lapnak az asszony.

Ennek ellenére a férfi a ház hátsó ablakán többször betört hozzájuk, aztán a padlásról támadt rá a párra. A nyugdíjas férfi ezek után újra segítséget kért a rendőröktől.

Forrás: Police.hu

A rendőrség szerint a mentálisan sérült 24 éves férfi ezek után bosszúból támadt a párra. Egy lapáttal mászott be az ablakon, leoltotta a villanyt, majd gyilkolni kezdett.

– mesélte az asszony. A támadó ezek után kérdés nélkül elkezdte verni a nyugdíjas férfit, aki próbált védekezni, de esélye sem volt.

„Végig kellett néznem az egészet. Aztán felém jött, és elkezdett ütni. Könyörögtem, hogy hagyja abba, de nem állt le. Úgy éreztem, hogy engem is meg fog ölni”

– emlékezett vissza, majd hozzátette, hogy a férfi megpróbálta megerőszakolni. Ekkor ő az utolsó erejével rendőrért kiáltott, amitől, ahogy azt korábban írtuk, a támadó elmenekült.

A környéken mindenki rettegett a férfitól

Az egyik szomszédasszonyt elárulta, hogy a 24 éves É. Mihály egyedül élt, de gyámság alatt állt.

„Én vettem át a leveleit, mindig kapott a kórháztól, sőt, a bíróságtól is. Tudtuk, hogy mentálisan sérült, és azt is, hogy sokat iszik, olyankor mindig veszélyes volt” – mondta az asszony a lapnak.

– mondta lapnak a megvert asszony lánya.

Forrás: Police.hu

A fülét is levágta

A 88 éves férfi másnap a kórházban meghalt, a Bors úgy tudja, hogy

eltört a bordája és a koponyája, a fülét pedig levágta a támadó.

A 24 éves férfi a gyilkosság után elmenekült a helyszínről, de a rendőrség nem sokkal később elfogta.