Pszichológus foglalkozik azzal a nádudvari kamaszlánnyal, aki a napokban testi és lelki terror áldozata lett. Társai úgy megverték, hogy folyt az orrából a vér, és megalázó dolgokra próbálták rávenni. Egy pszichológus most mindent megtesz, hogy a lány talpra álljon, és újra normális életet élhessen.

Ahogy a napokban megírtuk, Nádudvaron

két tinilány összeverte a társát. Még a cipőjüket is megcsókoltatták vele, és úgy ütötték, rúgták, hogy a lány orrából ömleni kezdett a vér.

A videóból, amit a TV2 Tények mutatott be, tisztán kivehető, ahogy kutyának nevezik, és akkor sem hagyják abba a verést, amikor a lány már sírva kéri őket:

 Az esetnek volt még egy áldozata, Valéria barátnője, akit arra kényszerítettek, hogy videóra vegye, ahogy a lányt kínozzák:

Ha leteszed a kamerát, te is kikapsz"

- ezzel fenyegették meg.

A megdöbbentő az egészben az, hogy az esetnek több felnőtt ember is szemtanúja volt, de egyikük sem avatkozott közbe. Végül egy helyi lakos hívta a rendőröket. 

A lány egyelőre csak a pszichológussal osztja meg a borzasztó élményeket, másoknak nem szívesen beszél róluk.

A lelki gyógyulását azonban nemcsak pszichológusa, hanem névtelen támogatók is próbálják megkönnyíteni.

Sorra érkeztek tőlük a vigaszajándékok: ruhákat, cipőket, laptopot és telefont küldtek a tinilánynak, és azt szeretnék, ha mielőbb elfelejtené a rémes emlékeket:

Nagyon örülök, hogy ennyi önzetlen és jóérzésű ember van. Ha tudnám, meg nem történtté tenném azt a megaláztatást, amit Valikának meg kellett élnie. Még a szeme is mosolygott, annyira örült mindennek. Biztosan segít neki feldolgozni a történteket" 

- mondta a Blikknek Róza, Valéria gyámja. 

Az egyik tettes azóta nyilvánosan elnézést kért a lánytól egy videóban, arra hivatkozva, hogy részegek voltak, amikor társával együtt megtámadták. A másik lány nevében az édesanyja kért bocsánatot Facebookon. 

Ezután került elő az a felvétel, amin a Valéria egyik támadója megvert, összerugdosott és leköpött egy hajláktalan férfit: 

 A két tinédzsert kényszerítéssel, és súlyos testi sértéssel gyanúsították meg, kihallgatásukon beismerték tettüket.