Több baleset is volt az M3-as autópályán

2019.03.29. 13:25

Több baleset is történt az M3-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, Kál térségében, illetve Görbeháza közelében a sztráda Nyíregyháza felé vezető oldalán.

Árokba hajtott egy autó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Görbeháza térségében, egy benzinkút lehajtójánál. Ketten megsérültek a balesetben, ami egyelőre nem akadályozza a forgalmat.

Korábban a Miskolc felé vezető oldalon, Kál térségében, a 105-106. kilométer közelében, a Rekettyés pihenőnél történtek balesetek. Az egyik helyszínen több kocsi rohant egymásba. Az egyikbe beszorult egy ember, akit a tűzoltók szabadítottak ki. A közelben két autó is egymásba futott, az egyik az árokba sodródott. A balesetekben több ember megsérült – írja a Katasztrófavédelem.hu.Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani.

Az érintett szakaszon rendőri forgalomirányítás mellett a külső forgalmi sávban és a közeli pihenőhely területén keresztül halad a forgalom – nyilatkozta a rendőrség szóvivője, Kovács Nikoletta.